Sivut

maanantai 12. maaliskuuta 2012

Ensimmäiset tekeleet ever !

Juu, eli, täällä tällainen aloitteleva helmeilijä aloittaa samalla sekä helmityöt että myös bloggailun, ihan vaan omaksi iloksi tietysti ! Pidän blogia siis ensimmäistä kertaa ja omaksi ilokseni, lähinnä päiväkirjatyylisesti, jottei töiden kuvailu jäisi ihan vaan koneelle talteen ja kameraan, näin pääsevät hieman enemmän esille :)

Aloitin siis parisen viikkoa sitten helmitöiden kokeilun ihan vain huviksene, vaikka täytyyhän sitä myöntää että myös tässä päässä nostaa päätänsä pieni harakka helmien kiiltäessä niin kauniisti. Eli oma lehmä siis ojassa, kiiltävät helmet ovat juuri sitä ihanuutta mitä tarvitaan jotta arjessakin olisi jotain blingiä !

Helmitöiden alku oli yhtä tuskaa, mutta samalla myös nautinnollista ja hymyn kare suupielessä koukeroita väänsin. Pikkuhiljaa sitä kehittyy ja yksinkertaisuus vaihtuu samalla yksinkertaiseen mutta kauniiseen, tai no kauniimpaan :) Harjoittelutöissä käytin aluksi pelkästään hieman normaalia rautalankaa ohuempaa ja joustavampaa rautalankaa tai kuparilankaa. Tällöin harjoitteluvääntely onnistui hieman kivuttomammin eikä rahaakaan palanut täysin turhaan, jos joku nyt ei ihan siltä korvakoukulta näyttänytkään.

Tässä alla muutamia ensimmäisiä väännöksiä, aloittaen siis ihan pelkällä rautalangan vääntelyllä ja lisäämällä siihen muutamia helmiä :) Lisäilen sekaan myös muutamia muitakin ( ei helmellisiä ) nättejä kuvia, järkkärillä kun saa "rumastakin" nätin ;)
 Naistenpäivän kauniit ruusutkin vielä hengissä, uulalaa !

I Heart Iittala, ja kuvausrekvisiittana erittäin kaunis.

Tässäpä nämä ihan ensimmäiset rautalangasta väännetyt, sekä koruosa että koukkuosa.

Näitä ensimmäisen päivän harjoittelukappaleita.
Toiset harjoittelukappaleet rautalangasta, sininen osa on  vanhasta kaukakorusta tuunattu, eli suomeks revitty irti.
Hieman lisää "haastetta", eli lisää palikoita riviin, tuli pikkasen erilaisempi, ihan kiva.
Puiset korvikset, tuunattu nämäkin vanhasta kaulakorusta, joka oli täysin sysiruma, nyt näyttää erittäinkin nätiltä.
Tässä oli ensimmäisen harjoittelukerran saldoa kuvien muodossa. Seuraavalla kerralla lisään varmaan jo muutaman välihelmen jonon jatkoksi.

Taidanpa samalla ottaa, josko vakiintuisi ihan käytännöksikin, tavaksi lisätä postauksen perään aina jonkin oman sorttiseni kappaleen.

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !