Sivut

maanantai 12. maaliskuuta 2012

A few moments with pearls

Muutamia pieniä hetkiä jälleen harakan tavoin hautomassa kätösissäni kauniita helmiä. Kaikki mikä kiiltää on kaunista, vaikka silmiä kirvelis niin niitä katsellaan ja ihastellaan.... Ehkei kuitenkaan..

Jatkan lisää helmitöiden esittelyä, tässä seuraavaksi jälleen menty "vaikeustasolla"eteenpäin, jos näin nyt voidaan sanoa. Helmiä sinne ja tänne, tulee kaunista !

Näissä töissä olen jo oppinut eye loopin teon kantapään kautta, ja olen siirtynyt käyttämään hopeoitua metallilankaa ja hopeoituja korupiikkejä, ja korujen vaikutelma on heti paljon näyttävämpi ja kauniimpi, sekä myös tietty kirkkaampi !
Rose, Rose, Rose !

Ruusukvartsi, välihelmi tai laatta sekä pehmeän rosen värisiä n. 4mm helmiäislasihelmiä.


Jonkinlaista eriväirstä kvartsia, samanlaista koostumukseltaan kuin edellisessä kuvassa, sekä välihelminä pieniä n. 3mm  hopeoituja helmiä sekä välissä lisäryhtiä tuomassa n. 4mm helmiäislasihelmi. Runko hopeoitua metallia.


Siemenhelmiä ja välihelmiä lähinnä, keskellä akryylilasihelmi kirkastamassa ilmettä.

Ylempien korvakorujen pariksi samantyylinen rannekoru samalla tekniikalla.

Samantyylinen yllä olevan kanssa, eri värit vaan ja lasihelmien tyylillä pelataan. Lukkona yksinkertainen mutta kaunis T-lukko. Lukollakin saa tylsästä korusta kauniimman ja mielenkiintoisemman. Lasihelmet korussa ovaat pyöreitä ja niissä on pinkki/musta/kulta väritys.


Värejä muuntelemalla saa erityylisiä koruja, tässä osoitus siitä rannekorun muodossa. Tässä käytetty myös langan kieputusta, eli lankaa on kierretty sen itsensä ympärille.

Siimapohjalla tehty, ja lukko liitetty mukaan. Pieni rannekoru. Tämä taisi olla ensimmäinen harjoituskappale rannekorujen teossa :)
Tässä muutamia esimerkkejä aikaansannoksistani, jotkut ovat omaan silmään nätimpiä kuin toiset, mutta kokoajan parempaan suuntaan menossa. Tutkailen korublogeja sekä erilaisia kirjastosta lainattuja kirjoja, jotta oppisin lisää uusia tekniikoita. Seuraavaksi voisin yrittää kokeilla langan kieputtamista spiraalin muotoon, ehkäpä se nyt onnistuisi kun sain tilattua paremmat pihdit :) Tuloksia odotellessa, ehkäpä hieman myöhemmin sitten.

Seuraavalla kerralla postaukseen tulee uudenlaisia helmiä, tein tilauksia jos vaikka minne helmeileviin nettikauppoihin, oivoi :D

Tässäpä loppuun ainakin omaan korvaan sopiva kesähitti, hitti se on mulle jo nyt, mutta josko te muut tulisitte perässä ?

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !