Sivut

keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Jälleen lisää tekosiani

Moi !

Tein taas illan päälle muutamat korut valmiiksi, mies lähti yövuoroon töihin joten jäi itselleni mukavasti aikaa värkätä koruja, miehet ei kauheasti näiden asioiden päälle tajua, huoh..

Tällä kertaa sain tehtyä myös yhden hyvinkin yksinkertaisen kaulakorun, niiden suhteen olen ollut kauhean kriittinen eikä niiden teko kauheasti ole miellyttänyt, minkäköhän vuoksi ? Voisiko haluttomuus kaulakorujen suhteen johtua siitä että niihin saa uppoamaan ihan mielettömän määrän helmiä ja kaikenmaailman väkerryksiä jotta niistä tulee omaa silmää miellyttäviä. Jotenkin tuntuu hassulta tehdä yksi ainoa koru, mutta helmiä on kulunut melkein 40, samalla määrällä tekisi kolme rannekorua :) Mutta pakkohan se on pitää mieli virkeänä ja tehdä välillä jotain erilaistakin, samantyylisten tekeminen saa aivot puutumaan !

Tein siis yhden kaulakorun, kuudet korvikset ja neljä rannekorua, olin siis erittäinkin ahkera, ainakin omasta mielestäni ja taputin itseäni kiitokseksi päähän :) Seuraavaksi kuvia tekosistani. Kuvatekstit saavat jäädä vastaisuudessa hieman lyhkäisemmiksi :)

Rannekoru hempeillä väreillä.
Miss Pearl

Rannekoru vaaleilla sävyillä.
The Square One

Rannekoru vihreillä sävyillä.
Lost in green

Kaulakoru simppelinä!
White is the colour

Rannekoru turkoosilla laatalla
Turquoise with some gold

Korvikset pinkeillä kalloilla
Pink skulls

Korvikset ja yksityiskohtana ympärille kiedottu ohut metallilanka
I got them!

Korvikset, hieman pidemmät versiot.
Rosepinkrose <3

Korvikset, sama tyyli jatkuu, olivat niin kivoja tehdä
Kiikissä, taas !

Korvikset, ja sama tyyli jatkuu, yksityiskohtana nätisti ympärille kiedottu ohut metallilanka.

Korvikset joissa myös hieman erilailla kuin aikaisemmissa tuo metallilanka ympärillä.
Green Space
Tässäpä oli taas hieman päivitystä korulaatikkoon. Ihana huomata kuinka iloiseksi itse tulee kun hoksaa jonkin uuden tekniikan tai tyylin, sitä on sitten mukava muokata lisää ja lisäillä jotain pieniä yksityiskohtia ja taas tulee hieman erilaista tulosta. Minä niin nautin näiden vääntelystä, voiskait sitä huonompikin harrastus olla kuin helmikorujen teko :)

Uskomattoman kaunis kappale, tämän kappaleen siivittämänä lähden suunnittelemaan nukkumaan menoa, aamulla taas uusi päivä ja uudet ideat, palataan astialle jälleen uusien väkerryksien myötä :)

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !