Sivut

maanantai 12. maaliskuuta 2012

Korujen helinää

Moi !

Koruilut jatkuvat, seuraavaksi kokoan tähän taas hieman astetta "vaikeampia" jos niin nyt voi sanoa. Eihän näiden teko vaikeaa ole, aikaa vievää vain. Mutta näihin seuraaviin koruihin olen käyttänyt aikaa ja materiaalia enemmän kuin aikaisempiin. Näihin koruihin olen pyrkinyt käyttämään aina kun vain mahdollista on ollut, hopeoituja materiaaleja. Näin niistä tulee nikkelivapaampia, ja mukavampia käyttää. Itselläni on nikkeliallergia, mutta pystyn hyvin käyttämään hopeoituja materiaaleja.

Näissä seuraavissa kuvissa esiteltävissä koruissa olen käyttänyt myös uudenlaista opittua tekniikkaa, jota kutsun spiraaliksi tai kieputtamiseksi. Spiraalit ja erilaiset kieputukset antavat lisää sopivaa maustetta hieman joskus jopa tylsiin koruihin.

Tässä on runkona tummempi metallilanka, mutta koukut ovat hopeoituja. Korun alhaalla näkyy kieputusta tai spiraalia. Helmiäislasihelmet ovat kauniita oikealla väriskaalalla yhdistettynä :)
LatteSpiral

MoccaSwing
Kuparilangasta tehdyt korvakorut, joita kutsun swingeiksi. Heiluvat kauniisti korvissa.

Sormus, joka on tehty hopeoituun ja säädettävään pohjaan. Helminä käytin helmiäislasihelmiä sekä kauniita ruskea, hopean ja mustan sävyisiä välihelmiä. Helmet sidoin siimalla kiinni sormuksen runkoon.

Toinen kuva sormuksesta. Liian hyvä kamera ku näkyy pölypallerotki ;)

Runko ja koukut hopeoitua, helmet akryylihelmiä sekä kuupintaisia helmiä. Koristeena helmihattuja.

Korvikset, runkona kullanväriset korupiikit sekä koukut. Helminä akryylihelmet, kuupintaiset valkoiset helmet, sekä helmiäislasihelmiä. Koristeena helmihattuja.

Korvikset. Runkona hopeoidut korupiikit, koukut myös hopeoitua. Helminä käytin helmiäislasihelmiä sekä sinisiä akryylihelmiä. Välihelmet toivat hieman kaivattua ryhtiä koruihin.

Edellisten korviksien kanssa samaa sarjaa ja samantyyliset helmet myös. Tämä koru on varattu myyntiä varten.

Korvikset, runko ja koukut hopeoitua. Helminä akryylihelmiö sekä kuupintaisia helmiä helmihatuilla höystettynä.

Korvikset, sama tyyli kuin aikaisemmissa.

Korvikset, sama tyyli kuin aikaisemmissa.
Korvikset. Runko hopeoitua korupiikkiä, koukut myös. Helminä käytin akryylihelmiä, kuupintaisia helmiä sekä pienempiä akryylihelmiä.

Korvikset. Runko hopeoitua korupiikkiä, koukku myös. Helminä käytin kauniita lasihelmiä, joissa mustalla ja pinkillä  kuvioita, kuupintaisia pienempiä helmiä sekä kahta erilaista helmiäislasihelmeä.

Rannekoru. Runkona käytin tummempaa metallilankaa, lukko on hopeoitua. Helminä käytin puuhelmiä, akryylihelmiä, kuupintaisia helmiä sekä helmiäislasihelmiä. Tässä korussa siis vähän kaikkea. 
Tässäpä näitä taas hieman erilaisempia koruja näytille. Mielestäni alan jo kehittyä, alkaa eye loopit ja kaikenmaailman kierrot onnistua ilman pahempia ärräpäitä ja verisiä sormenpäitä :) Hyvin onnistuu jo, metallilanka ja siima tottelee vallan mainiosti ja pikkuhiljaa alan saamaan asian ytimestä kiinni. Ei muutakuin korutaivaaseen ihastelemaan harakan lailla kaikkea ihanaa, kaunista ja kiiltävää.

Koruharrastus on siitä kettumainen, rahaa ja aikaa saa uppoamaan mielettömiä määriä. Vasta alkajana kannattaakin siis panostaa johonkin tiettyyn aluksi ja katsoa sitten vasta myöhemmin mikä aihealue tai tyyli kiinnostaa eniten. Kaikkea ei kannata haalia kasaan heti. Kerää muutamia lukkoja, riipuksia, metallilankoja ja korupiikkejä koukkuineen, sekä vaikka kymmentä erilaista helmilajitelmaa ja pääset jo hyvin alkuun. Haali helmikasoja vasta kun tiedät mitä haluat tehdä.

Itse onneksi luin ja opiskelin kirjoista ja netistä blogien avulla mitä kannattaa tehdä aloittelijana ja mitä ei missään nimessä kannata tehdä. Nämä neuvot auttoivat minua todella paljon ja suosittelen kaikkien aloittelevien helmeilijöiden ottavan näistä ohjeista vaarin, toimii !


<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !