Sivut

lauantai 24. maaliskuuta 2012

Päivitystä pitkästä aikaa

Helmihullun töiden tekeminen on hiukkasen venähtänyt taas, jotenka pahoittelut suuresti siitä ja tässä tulee päivitystä jälleen muutaman korun puitteissa. Kyllähän sitä jatkuvasti on jotain tehnyt, mutta vaikeudet alkaa siitä kun laiskotus voittaa, ounou ;)

Innostuin siis tekemään muutamat avainnauhat, korvikset ja rannekorun. Yksi avainnauha lähti jo uuteen kotiin, toinen on vielä kotia etsimässä, ehkäpä se tulee vastaan vielä. Tein myös äidilleni tilaustyöni korvikset, ja tein rannekorun, josta piti alunperin tulla avainnauha, mutta otin vahingossa liian vähän tarvikkeita, hups ! Mutta nätti rannekoru tuli sitten kuitenkin, eikä harmittanut enää läheskään niin paljoa ;)

Tässäpä ensin uusin avainnauha helmistä, tekeleestä tuli yksinkertainen, mutta avainnauhan tarkoituskin on olla yksinkertainen että se käy kaikkien vaatteiden kanssa yhteen..

Avainnauha, ruskaretki.
Seuraavaksi esittelyyn pääsee rannekoru, jonka tosiaan olisi pitänyt olla avainnauha, hupsista vain :)

Rannekoru.
Ja sitten viimeisenä muttei suinkaan vähäpätöisimpänä, aivan ihanat korvikset. Värit sointu tosi kivasti yhteen, ainakin omaan silmääni...

Korvikset.

Siinäpä omat tekeleeni tällä kertaa. Unohtu ottaa kuvat niistä korviksista mitkä meni äidille, höh, josko kävisin ryöväämässä ne lainaan joku päivä ja napsasen pikku kuvakkeen, niistä kun tuli niin kauniit ja sellaiset joita voi käyttää vaikka joka päivä ja kaikkien vaatteiden kanssa.

Pitäisi taas laittaa tilausta nettikauppoihin että saisi uudenlaista sykettä inspishörhiläisen puremasta ! Kaikkea mahdollista tarvisi taas, huoh, rahaa menee, mutta on ne niin ihania :)

Ja loppuun vielä lanteiden keikutusta with The Baseballs :)

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !