Sivut

maanantai 12. maaliskuuta 2012

Seuraavia harjoituskappaleita

Seuraavaksi väkersin lisää helmitöitä, yksinkertaisia sellaisia edelleen, käytin ainoastaan rautalankaa tai kuparilankaa ja muutamia erilaisia helmiä tai vanhoista koruista tuunattuja korunosia. Kierrätys kunniaan siis tässäkin asiassa ! Näissä seuraavissa helmitöissä käytin myös välihelmiä, eli pienempiä helmiä joiden halkaisija on n.3mm, ellen ihan täysin väärässä ole... Pieniä ne kuitenkin ovat, paljon pienempiä kuin normaalit 8-6mm helmet. Näitä välihelmiä käyttämällä koruista sai hieman erilaisemman näköisiä, ja ilokseni huomasin että ryhtiä tuli myös rutkasti lisää vaikkei värit niinkään vaihtuneet. Hyvä keino siis ryhdittää valmiiksi tylsiä koruja.
Helmen väriä vaihtamalla ja lisäämällä väleihin välihelmet, saadaan aikaan taas jotain erilaista. Nätit, hieman pidemmät korvikset. Todellakin käytän kesällä !
Rautalanka ja välihelmet rokkaa, ja rytmittää korua. Tässä siis toinen versio, välihelmellinen versio, ensimmäisistä korvakoruista.
Lahjaksi tehdyt korvikset, jotka saivat parikseen samantyylisen rannekorun. Tässä käytin myös samaa tyyliä kuin muissakin, rytmitin korua välihelmillä ja pituuden kanssa pelaten.

Lahjaksi tehty rannekoru, erittäinkin yksinkertaisesti. Pari noiden ylemmässä kuvassa olevien korviksien kanssa.


Samalla tyylillä jatketaan, alkuun tehty jono rautalankaan erilaisia pienempiä helmiä, koko ehkä about 4mm, alemman helmen jatkona myös pari siemenhelmeä tuomassa ryhtiä ja rytmiä. Vihreän ja ruskean yhdistelmä toimii aina !
Pinkkiä, kirkasta ja herkkää !

Seuraavalla kerralla toisissa tunnelmissa taas, pientä lisää koruihin. Loppuun muutamia kivoja kuvia, sekä kiva lopetus.

Kauniit värit, ei niinkään kuvana, tuo vihreä inspiroi suuresti !
Adele - Someone like you

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !