Sivut

torstai 15. maaliskuuta 2012

Something beautiful..

Moi !

Täällä taas, ja koruja lisää lätkittäväks näytille. Olipa se taas niiniin mukavata touhuilla näiden kaunokaisten parissa, tein jopa uudet tilaukset Korutaivaaseen ja HelmiQ:hun, parhaat kaupat evö.

Tuotteet tulee näiltä verkkokaupoilta kahdessa päivässä, teet tilauksen edellisenä päivänä ennen klo 16 ja ne on odottamassa sua aamulla postilaatikossa, ai että miten ihailtavaa palvelua ja toimintaa ! Lähetinkin keväisen aurinkoista palautetta Korutaivaaseen ja toivon että se aiheutti heille edes pienet hymynpoikaset kasvoille, itselleni ainakin :) Korutaivaasta olenkin tilannut nyt jo kolme kertaa näiden muutaman viikon aikana ja rahaa on palanut aika mallikkaasti, mutta what ever, tää on nyt mun harrastus :) HelmiQ:sta olen kerran aikaisemmin tilannut myös, joten hyvä palvelu heilläkin, kehtaa tilata toistekin ;) Toisaalta, ehkäpä mä hieman valkkaan puoleni ennemmin tuonne Korutaivaan puolelle, heiltä tulee nimittäin jokaisen tilauksen mukana pieni kiitoslahja, josta saa mukavasti inspistä seuraavaa tilausta varten, liekkö heillä joku mainoskikka, mutta toimii ainakin mulla !!

Korupaketit on aina ihana aukaista, aivan kuin olisi joulu ainainen, vaikka itse onkin ne maksanut, mutta ei sitä siinä vaiheessa ajattele kun tiirailee kaikkea ihanaa ja kiiltävää mitä sieltä kirjekuoresta pilkahtelee. Seuraava vaihe, ainakin mulla on se, että levittelen kaikki ihanuudet pöydälle tai sohvalle ja lajittelen ne rasioihin, minigrip-pusseihin tai lokerikkoon, mikä tyyli nyt kullekin sopii. Tähän puuhaan saan monesti kulumaan reippaasti yli tunninkin, hups :D Jätän korut yleensä hautumaan iltaa varten, jotta ideat muhisivat oikein ihanan kypsiksi ja ovat sitten valmiita noukittavaksi ;) Parhaat päältä tyyli passaa mun aivoille !

Ja sitte jos siihen ihan oikeeseen aiheeseenkin päästäis jossain vaiheessa ennen nukkumaan menoa... Kuvat tosiaan tulee tässä seuraavaksi, pikku kuvatekstien kera. Joku kerta voisin kuvata myös työvälineet ja nämä kaikki mun tavarat tässä sohvan nurkassa, olishan se ihan kiva tietää millä aparaateilla niitä koruja taiotaan !

Rannekoru, merellinen tunnelma ja sinisen sävyt. Toi turkoosi akryylipallukka on aivan ylisöpö !

Rannekoru lilan sävyillä ja isolla kultakuvioidulla valkoisella akryylipallukalla, aivan ihana <3

Rannekoru erittäinkin hempeällä tunnelmalla varustettuna, ihana kirkas jättipallukka keskellä ja uusia helmihattuja sulostuttamassa kokonaisuutta. Rusettihan nyt tekee tästä jo öklön söpön ;)

Korvikset, vois olla vaikka ton aikaisemman rannekorun kaveri, eiks vaan...

Korvikset oransseilla sydämillä ja kirkkailla pikkusydämillä.

Korvikset aivan järkyttävän ihanilla turkooseilla akryylilaatoilla joissa on vielä kultaviiruja, huoh.

Korvikset, joissa käytetty samaa metallilangan kieputusta kuten aikaisemmassa postauksessa useissakin korviksissa.

Korvikset, joissa ruusukvartsia ja muuta härpäkettä, ihanat.

Tsiinäpä sitä taas kerrakseen, huomenna uudet ideat ! Loppuun taas jotain makoisaa ja suloista niinkuin tämän illan koruteemakin oli !


<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !