Sivut

torstai 29. maaliskuuta 2012

Tilaukset tuli perille !

Tilailin pikkuisen lisää materiaalia Korutaivas.com:sta ja HelmiQ:sta, heillä kun on kaikista parhaimmat palvelut, ainakin mitä nyt vasta-alkajan olen todennut. Ja tulee nopeasti kotiin, päivässä kahdessa ! Kyllähän minä taisin nämä putiikit hehkuttaa jo aiemmissa postauksissa kertaalleen, mutta ei se vara venettä kaada ;)

Otin kuvia vähän noista tuotteista mitä tilasin, ja huomasinkin että jopas sitä tuli tilattua, mutta äkkiä ne meneekin. Aivan ihanan kiiltäviä ja kauniita helmiä ! Ollessani vielä aloittelija näissä helmikorujen teossa tilailen näitä hieman "halvempia" tuotteita, koska vois muuten mennä tili melko tyhjiin jos suoraan alkaisi tilaamaan niitä hintavampia helmiä, harjoitellaan ensteks ja tilataan sitten myöhemmin ;)
Kuvailin myös ajankuluksi näitä jo olemassa olevia helmiäni ja muita välineitä millä teen töitä. Aika alkeelliset etten sanoisi, mutta pärjätään ja nättiä jälkeä tulee, ei ole kenelläkään ollut valittamista :) Joten tässä seuraavaksi ensin helmikokoelmistani kuvia. Onhan niitä toki enemmän ku mitä kuvasta näkyy, mutta enpä ihan viittiny kaikkia kuvailla, näitä nättejä vaan :)

Organzanauhaa ja satiininauhaa, näillä saa tosi nättejä koristeita esim. enkelikorviksiin :)
Candy Skulls <3


Seuraavaks ja lopuksi esittelyyn pääsee mun loistavat välineet millä vääntelen ja kääntelen ja leikon korujen osia :) Taitaa suurinosa olla isukilta pöllitty, lainattu siis ;) Sillä on autotalli niitä täynnä muutenki, joten otin oman käden oikeudella ! Pitäishän sitä ostaa tietty sellaset hienommat ja nätimmät, mutta mun kädet on tottunu noihin välineisiin, vaikka ne aika (tosi) rumat onki, mutta niillä tulee hyvä jälki ! Joten, mitä sitä hyvää vaihtamaan, saa vielä kauheemmat tilalle. Joten näillä mennään niin pitkälle ku jaksaa ja pystyy !

Oikealta: lattapihdit, pienemmät lattapihdit, pyöröpihdit, sivuleikkurit ja päällimmäisenä ihanat muumisakset ;)

Äitini tekemä kaunis kori, tehty matonkuteista ja on kuulkaas tosi kestävä ! Ps. Tekee myös tilauksesta ;)
Säilytän tässä korissa näitä jo valmiina olevia koruja ja tilaustöitä, eivät mene sekaisin muiden kanssa.

Kuva sisällöstäkin.
Tosiaan, äitini tekee myös tämän tyylisiä koreja, hieman voi tietenkin muunnella mallia ja väreinähän voi olla mitä tahansa. Itselläni on nyt näitä luonnonvalkoisia koreja ja olen enemmän kuin tyytyväinen, käsin tehdyt ovat niitä kaikista parhaimpia ! Hän tekee myös harrastuksena matonkuteista Juhannusmattoja, eli sellaisia pyöreitä melko isoja ja tosi kauniita.

Tässäpä oli tämä postaus, seuraavalla kerralla toivottavasti saan jo kuvia uusimman tilaustyön vaiheista, yritän ainakin ! Nyt kun sain nämä uudet helmet, voin alkaa työstämään ja hahmottelemaan mitä/mitkä värit sopisivat yhteen, tästä se lähtee...Kyllä se kesä sieltä vielä tulee, täällä pohjoisessa ainakin näyttää tilanne hyvältä, vaihdoin jo takitkin kevättakkeihin, uu-la-laa :)

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !