Sivut

tiistai 13. maaliskuuta 2012

Tilaustöitä

Moi !

Sain siis tänään ensimmäisen tilaustyöni, niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin niin kyllä vain ! Ystäväni on siirtymässä rouvakastiin, joten sain kunnian tehdä muutaman käsikorun hänelle asusteeksi. Melkoinen kunnia, tosiaan !

Ohjeet olivat siis: Sinistä ! Jaha, noni, kaivetaanpas siis kaikki helmet mitä vaan löytyy sinisen väristä ja aletaan sommitteleen koruja paikoilleen ja katsotaan mikä asettuu mihinkin. Tein kaksi samantyylistä korua, koska yksi aikaisemmin tekemäni rannekoru miellytti hänen silmäänsä ja asusteidenhan tulee luonnollisesti ns. mätsätä yhteen :) Tein näihin rannekoruihin myös sopivat korvakorutkin, jos joku muu kiinnostuu setistä. Rannekoruja on siis runsaasti ja valinnanvaraa on ja tulee vielä lisääkin.

Mutta pidemmittä puheitta, tässä alla kuvat uusista töistäni !

Rannekoru, kahdessa osassa. Toinen osa on normaali rannekoru, joka on tehty siimapohjaan. Tässä osassa helminä käytin pinkki/musta folioraitalasihelmiä sekä erilaisia helmiäislasihelmiä. Toinen osa on hennompi ja herkempi osa joka koostuu akryylihelmistä, spiraaleista ja organzanauhasta. Lukot hopeoituja.

Rannekoru, jossa runkona käytin siimapohjaa. Helminä käytin vihreä/musta folioraitalasihelmiä, kirkkaita akryylihelmiä, tiibetinhopeisia välihelmiä sekä kuupintaisia helmiä. Riipuksena käytin "kolikko", joka tuo hieman ryhtiä korulle. Koristeena organzanauhaa. Lukko hopeoitua.
Tämä alla oleva työ on yksi niistä tilaustöistä, toinen on alin työ. Samantyylisiä siis molemmat, hieman väreillä pelattu. Toivottavasti kelpaa :)
Rannekoru, jossa runkona käytin jälleen siimapohjaa(hyväksi todettu). Helminä käytin sinisiä akryylihelmiä, kermanvärisiä helmiäislasihelmiä, kirkkaita akryylihelmiä, spiraalia, helmihattuja ja rusehtavia välihelmiä. Koriseeksi sidoin kauniin rusetin organzanauhasta. Lukko hopeoitua.

Korvakorut, joissa runkona kullanväriset korupiikit, koukut myös kullanväriset. Helminä käytin pinkki/musta folioraitalasihelmiä, haalean mustikan värisiä helmiäislasihelmiä sekä sinistä akryylihelmeä.

Korvakorut, joissa pohjana hopeoidut korupiikit ja koukut. Helminä käytin pinkkiä hieman huurteista helmiäislasihelmeä, kuupintaista helmeä, tumman ruskeita pieniä välihelmiä, spiraalia sekä kirkkaita akryylihelmiä. Jälleen koristeeksi sidoin organzanauhasta kauniin rusetin :)

Korvakorut, joissa runkona kullanväriset korupiikit ja koukut. Helminä sinisiä akryylihelmiä, helmihattuja korostamaan kaunista sinistä väriä, hopeisia välihelmiä sekä kermanvärisiä helmiäislasihelmiä.
 Toinen tilaustöistä, jotka sain valmiiksi.
Rannekoru, jossa runkona siimapohja jälleen. Mitäpä sitä hyväksi todettua muuttamaan, tulee vielä huono työ ;) Helminä käytin sinisiä akryylihelmiä, hieman huurteisia pinkkejä helmiäislasihelmiä, kuupintaisia helmiä, helmihattuja, yksi iso vaalea 8mm helmiäislasihelmi sekä välihelminä kuupintaisia helmiä. Lukko hopeoitua.

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !