Sivut

lauantai 17. maaliskuuta 2012

Tilaustyö työn alla

Moi !

Sain taas pyynnön ystävältäni tehdä hänelle mekkoon sopiva koru, kaulakorusta oli kyse tällä kertaa. Ystäväni halusi yksinkertaisen, pinkin/valkoisen/jotain ja kaulan ympärille kierrettävän kaulakorun. Pyrin säilyttämään korun yksinkertaisena, mutta höystin korun ulkoasua muutamilla pienillä värilänteillä. Muutoin korun tyyli oli vaalea, hempeä ja hento, mutta terästin hieman liiallista tyttömäisyyttä fuksian punaisilla helmillä sekä lisäämällä hieman kullan väriä.

Toivottavasti kelpaa, mutta mukavahan sitä olisi tehdä vaikka uudelleenkin, tulisi ainakin korun pyytäjälle mieleinen. Vaikka joskus yrittääkin tehdä toiveiden mukaan, ajatukset eivät välttämättä aina kohtaa, silloin tulee pyytää tarkemmat väriohjeet ja teko-ohjeet ettei tarvitse tehdä moneen kertaan "samaa" korua. Harjoitus tekee mestarin kuitenkin myös tässä tapauksessa, vaikka työmäärä on järkyttävä !

Seuraavaksi pari kuvaa korusta, sain sen onneksi illan aikana valmiiksi, muutama tuntihan siinä vierähtikin, huoh... Kaunis siitä tuli, omasta mielestäni, ja voisin kyllä käyttää, joten omaan käyttöön pääsee ellei ystäväni ole siihen tyytyväinen :)

Tilaustyönä kaulakoru monella kerroksella.

Tältä se näyttää kolmesti kiedottuna kaulassa.
Pikkupäivitys tällä kertaa vain, yritän päästä kerrankin nukkumaan ajoissa ;)

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !