Sivut

sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Tilaustyö valmiiksi

Moi !

Viimeksi taisinkin mainita saaneeni tilaustyön jälleen, tällä kertaa ystäväni tahtoi kesämekon kaveriksi uudet ihanat ja täysin uniikit korut, joten ryhdyin töihin. Toiveina oli siis kaunista ja siroa ja monta kierrosta vaijeria, aika helpolta vaikuttaa vai mitä, noh, voin kertoa että sitä se ei todellakaan ollut... Sormet verillä melkein kirjaimellisesti, ja puristusvoimat kateissa oikeasta kädestä :D Tuli ainakin valmista, jipii ! Tein siis kaulakoru, sekä käsikorun samalla tyylillä, jatkoin sarjaa vielä sen verran että tein erittäin yksinkertaset ja simppelit korvikset mukaan, täytyyhän sitä tytöllä olla kaikki samaa settiä ;)

Kuvista näkyykin koko setti kerralla, sidoin korut kiinni vielä kauniilla orgazanauhalla ja rusetti nappaa koko setin kerralla yhteen, ei pääse rönsyileen karkuun ;) Käytin kaulakoruun sekä rannekoruun vaijerinauhaa, joka pitää kutinsa aika hyvin, ei siis lainkaan rautalangan tapaista, täytyypä muistaa tilata tätä materiaalia lisää, oli muuten erittäinkin helppo työstettävä!

Olin eilen ahkera ja tein tämän tilaustyön lisäksi myös muutaman rannekorun ja muutamat korvikset, innostus laantui sitten kuitenkin loppuiltaa kohden ja pistin pillit pussiin.

Äitienpäiväksi sainkin jo melkein varmat tilaukset, eli silloin täytyy laittaa isompi vaihde silmään ja tehdä koruja täydellä teholla. Joten jokainen nyt suunnittelee sille tyttökaverille, siskolle, äidille, mummolle tai vaikka naapurille ihanat värit koruun ja ottaa yhteyttä ! Täytyypä muistaa muistuttaa kaveripiirin pojujaki, saisivat helpot lahjat mammoille ;)

Kuvia seuraavaksi, loppuu tää palpattaminen...

Tässäpä valmiina tilaustyöni, rannekoru, kaulakoru sekä korvikset.

Rannekoru lähempää kuvattuna.

Korvikset, söpöt <3

Korvikset, hieman enkelityyliä, ilman siipiä, vaikka siivet vois kyllä lisätä..

Korvikset, tummat enkelit, ja organzanauhaa siipinä.

Kaksi kipaletta rannekoruja, vaijeri materiaalina, sekä tiibetin hopeiset välihelmet, ai että on herkut.

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !