Sivut

perjantai 16. maaliskuuta 2012

Torstai-illan pikku väkerrystä

Moi !

Muutaman korun jaksoin tälle illalle vääntää, meinas väsy tulla kesken kaiken, silloin se on lopetettava ettei vaan tuu sitä että homma alkaa puuduttaan liikaa, harrastustahan tämä on eikä jatkuvaa työtä 24/7. Tein kaks rannekorua ja kaks korvakoruparia, siihen mun rahkeet riitti tälle illalle, mutta näistä aikaansaannoksista tuli mun mielestä todella kauniita. Äpöstin pieniä sydämiä metallilangasta ja yhdistin niitä koruihin, tuli tosi kauniita ja sopii varmasti jokaisen käteen.

Tein eilen illalla tosiaan tilauksen Korutaivas.com:iin ja HelmiQ:hun, joten ainakin korutaivaan ihanuudet kopsahtaa aamulla postilaatikkoon, innosta kiljuen juoksen siis hakemaan niitä heti kun silmät auki saan. Sieltä pitäisi tulla helmiä, helmiä ja helmiä. Panostin tällä kertaa hieman laatuun ja siihen kuinka kauniita tuotteet olivat. Turha hamstrata kauheasti erilaisia helmiä vain sen ilosta että niitä on, silloin ne jäävät käyttämättä ja olet tuhlannut rahojasi turhaan... Itsellekin käynyt muutaman helmipakkauksen kanssa niin, varsinkin kun aluksi innoissani kirppiksiltä kahmoin kaikkea mahdollista käsiini... Eihän ne nyt kalliita olleet, mutta kirpaisee silti kun ajattelee että on melkein pari pussillista kotiloita ja muita joita tuskin tulen koskaan käyttämään, ne eivät ehkä ihan ole sitä mun tyyliä. Tilasin siis kaikkea mukavaa ja nättiä ja pieniä pakkauksia. HelmiQ:sta tilasin sitten vähän sillä kahmintatyylillä, eli paria pakettia kerralla joitain helmiä, mutta sellaisia kuitenkin joita kotoa jo löytyy ja tulen tarvitsemaan niitä jatkossa, toivottavasti ;) Mukaan taisi myös lähteä joitain korulukkoja ja muita.

Itse koen omaksi tyylikseni lähinnä kirkkaat ja raikkaat värit sekä helmet, joita sopivasti höystän pienillä asioilla, kuten ohuella metallilangalla, eripintaisilla helmillä, välihelmillä ja helmihatuilla. Välihelmet ja helmihatut tuovat paljon enemmän särmää koruihin ja tekevät niistä mielenkiintoisempia. Itse pidän eniten tiibetinhopeisista helmihatuista ja välihelmistä sekä Balin hopeiset ovat kauniita, joskin hieman kalliimpia.

Mutta pidemmittä puheitta ja jaaritteluiden jälkeen tässä seuraavaksi kuvat uusimmista teoksista.

Korvikset, ja metallilangasta väännellyt sydämet.

Rannekoru, johon väännelty metallilangasta sydän.

Korvikset, joihin liitin ohuen korupiikin muutamalla hopeisella välihelmellä. Tuli  hieman erilaisemmat kuin normaalisti.

Rannekoru, kauniita kultakuvioisia akryylihelmiä ja kuupintaisia pieniä helmiä välihelmien kanssa, todella herkku yhdistelmä, njam !

Pari korua vaan, mutta tykkäsin sitäkin enemmän, varsinkin noista sydämistä ja tämä alin rannekoru sai itsessänikin aikaan pieniä hymyn pilkahduksia ;) Ai että, kyllä se on niin kiva tunne aina kun saa jotain uutta tehtyä ja uudella idealla, tulee hyvä mieli. Vielä parempi mieli tulisi jos saisin näiden avulla aiheutettua jollekin muullekin hyvän olon tunteen. Lahjan antaminen ilahduttaa, ainakin itseäni suunnattomasti.

Feel it,

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !