Sivut

keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Uusin tilaustyö :)

Tätihän se sieltä viestiä nakkeli eilen, että toiveissa olisi jotain ihanaa ja nättiä ja kaunista ja vielä kerran ihanaa, niimpä ryhdyin tuumasta toimeen ja pistin tilauksen korukauppoihin jotta oikeanlaista materiaalia olisi käsissäni muutaman päivän kuluttua.

Tilauksessa esitettiin toiveita, ja korun tulisikin olla kestävä avainnauha, jota voisi huoletta käyttää töissä ja tottakai sen nyt tulee mätsätä työvaatteisiin, eli väreiksi tulee musta, valkoinen ja vihreä hieman tietenkin höystettynä. Kuvia ei ole vielä esitellä työstä, koska odottelen helmitilausten saapumista ensin, jotta voin suunnitella ihan konkreettisesti millainen avainnauhasta voisi tulla. Kuvia tullaan siis näkemään viimeistään viikonlopun aikana, jos en nyt sitten innostu heti huomenna tilausten tullessa kotiin, tekemään sitä valmiiksi.

Of58-359x494_large
weheartit.com
Hieman on jäänyt nyt tämä helmihulluus, vaikka toisaalta ei sitä niin voi sanoa, en ole unohtanut harrastustani, se on vain muuttanut muotoansa. Aluksi aloittaessani tätä touhuilua helmien parissa, huomasin tekeväni ja samalla harjoittelevani kaikennäköisiä koruja ja rautalangan vääntelyitä, mutta nyt olen huomannut että järkevämpää on yrittää vastata sitä mitä ihmiset tosiasiassa haluavat, eli tilaustöitä ja mielihaluihin vastaamista. Koin turhaksi tehdä läjäpäin koruja laatikkoon ja omaan säilytykseen, vaikken niiden tekemistä kadukaan, ne ovat kauniita ja jos eivät mene eteenpäin, jäävät itselleni ainakin käyttöön :) Koruja tuli tehtyä melkoisen lailla, ja koenkin nyt tyylini olevan enemmän se mitä ihmiset haluavat, teen toiveista totta ! Toivottavasti...

Tässäpä pientä päivitystä sinne ruudun toiselle puolelle ja terkkuja että edelleen ollaan hengissä ja terveenäkin jopa *koputtaa päätä* ! Laittelen kuvia sitten kun työ valmistuu ja kun saan uudet helmet käsiini. Sillä aikaa voisinkin toisen postauksen aiheena käsitellä työvälineitäni sekä helmilajitelmiani. Pitäisi käydä ostamassa lisää lokerikkoja, sais sitten taas kaikki helmet järjestykseen, nyt tuntuu olevan suurinosa piiiiikkkusen levällään... Hankalaa eikö totta ?!

Tumblr_m1ekj4nxfh1r9h3v6o1_500_large
weheartit.com
Uusia suunnitelmia toki myös on, ajattelin kokeilla seuraavaksi sormusten tekoa, yhden sormuksenhan tein jo silloin aikoja sitten, mutta nyt voisin kokeilla uutta tekniikkaa ja tyyliä, ei saa kyllästyä ja kangistua tekemään aina samoja töitä, joten mielenkiintoa on pidettävä yllä !

Kiitos ja näkemiin taas :)


<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !