Sivut

maanantai 12. maaliskuuta 2012

Viimeisimmät työt

Moi !

Seuraavaksi esittelen viimeisimpiä töitäni, ja näistä osa jo menikin myyntiin. Enpä olisi koskaan uskonut että pariviikkoisen kokeilun tuloksena olisi niin hienoja koruja että viitsis itsekin käyttää, saati että joku muu.

Iltaisin sohvalla istuessa on mukava näperrellä koruja ja suunnitella mitä seuraavaksi tekisi, ei se mitenkään työteliäältä tunnu, mukavaa ja rentouttavaa ajanvietettä. Leffa pyörimään ja korujen kimppuun, kohta huomaat että leffassa lopputekstit ja prinssi saanut prinsessansa ja sinä korut valmiiksi... eikä leffan juonesta mitään käryä ;)

Rannekorujen teko on viimeaikoina alkanut kiinnostaa enemmän kuin korvakorujen, vaikka minusta on mukava tehdä aina setti, jossa on korvikset sekä rannekoru. Nuo kaulakorut jotenki vielä kukkuvat tuolla taustalla, eivät ole päässeet suunnitteluasteelta pidemmälle, josko tarttuisin pihteihin joku ilta ja vääntäisin jonkin kaulakorunkin näytille, saapa nähdä. Jäämme kuulolle, ja ihastelemme näitä seuraavia sillä aikaa :)


Korvakorut, runko hopeoitua korupiikkiä, koukku myös. Helminä akryylihelmi, pienempi vaalean violetti akryylihelmi sekä hopeoitua metallia oleva spiraali.

Toinen kuva samaisista korvakoruista.

Samaan settiin kuuluva rannekoru. Samoja helmiä käytetty, muutos ainoastaan että käytin lisänä vielä vaaleanpunaisia akryylisydämiä tuomaan herkkyyttä. Lukko hopeoitua, ja koristeena lopuksi organzanauhasta kiedottu rusetti. Tämä koru varattu myyntiä varten !

Toinen kuva samaisesta rannekorusta, hieman erilaisella valotuksella.
Rannekoru, siimapohja. Helminä käytetty isompia, 8mm, helmiäislasihelmiä, turkooseja hopeakoristeisia helmiä sekä kuupintaisia helmiä. Lukko hopeoitua, sekä koristeena iso "kolikko". Helmihatut piristivät ja korostivat isoja vaaleita helmiä.
Toisin päin kuva samaisesta rannekorusta.


Edellisen rannekorun kanssa yhteensopivat korvakorut, runkona käytetty hopeoitua korupiikkiä, koukut samaten hopeoitua. Helminä samat mitkä rannekorussa.<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !