Sivut

maanantai 30. huhtikuuta 2012

Äitienpäiväksi tilaustyö

Tänään on ollut täällä blogin puolella hieman hiljaisempi päivä, pahoittelut siitä suuresti, jotenkin kaikkea muuta tullut touhuttua taas :) Kivahan se on olla tietenki muutakin elämää, mutta saatte tässä pienoista päivitystä kuitenkin. En oo siis död kuitenkaan :)

Picture26_large

Äitienpäivä lähestyy taas tänäkin vuonna kovaa vauhtia, liekköhän pysytään mukana ! Yritän ainakin ja yritän tehdä kaikille sukulaisille naispuoleisille äitienpäiväksi jotain kivaa, aikaiseksi olen saanut noita kauniita kirjanmerkkejä, yhden maton ja joitain näitä kännykkäkoruja... Omalle rakkaalle mammalle voisin tekaista jonkun erityisen kauniin käsikorun, häätyy vielä hieman miettiä värityksiä. Mutta muutoin olen itse kyllä ihan kartalla tänä vuonna näissä lahjahommissa, olettekos te ? Kertokaahan tekin mitä olette äidillenne tai mummoille tehneet/suunnitelleet ? Itselläni suunnitelmat ovat selvät, vielä muutamia koruja voisin suunnitella ja toteuttaa kun aikaa riittää ja saa T:kin viedä omalle äidillensä kauniit korut. Katsotaanpa vielä mitä keksin, hihihi :)
Tumblr_m2vsunescr1qhfho9o1_500_large

Appiukkokin tilasi rannekorun ja korvakorut ja niistä pitäis tehdä sellainen yhteenkuuluva setti. Kiva juttu ! Tilaustöitä ihan mielellään teenkin, saa ainakin harjoitusta ja pystyy vastaamaan näin myös paremmin asiakkaiden toiveisiin. Suunnittelumyssy siis päähän ja ideoita toteuttamaan kiireen vilkkaa, äitienpäiväksi pitäisi olla valmiina ja tässä on tapahtumalistalla vaikka mitä muutakin :)

8e5648b45c_74378108_o2_large

Ensi viikonlopulla ollaankin kurvaamassa Oulun suuntaan viettämään kahdenkeskistä laatuaikaa ja juhlistamaan samalla T:n siskon perheen tupaantuliaisia :) Oulussa menee siis viikonloppu, ja aionkin käyttää sen erittäin hyödyksi, shoppailemalla mm koruja ja käymällä Hopeavintti -nimisessä korutarvikeliikkeessä ihan siinä Oulun keskustassa. Voijoi, ihan kuulkaas kädet tärisee jo jännityksestä ! Muutoin Oulussa aion ostella mitä mieleen juolahtaa ja ainakin ostoslistalla koreilee iso lista muumimukeja ja muumikulhoja, muutama uupuu nimittäin kokoelmista ;) Aion ottaa järkkärin tottakai mukaan sinne sekä läppärin joten postauksia tulee ainakin muutama myös sieltä ja kuvia tietenkin ! Mietin myös että tekisin muutaman ajastetun postauksen ettei vaan sitten pääse unohtumaan tai jos kiirettä tulee ja jää tekemättä koko blogi ! Sehän olis ihan karseeta, oon niin paneutunut tähän nyt että tahdon vetää tämän homman kunnolla loppuun asti, ja eikä haittaa yhtään vaikkei tälle hommalle loppuanäkyisikää ;) Tämä on niin mukavaa ja kivaa ja vielä kun huomaa että lukijoita tulee joka päivä lisää, se tuo sitä kaivattua itsevarmuutta tähän touhuun, kiitos kaikille !

Tumblr_m3a64rijsx1rrehiso1_500_large

Kuvituksena tällä kertaa toimii tämä ihana nettisivu josta monesti lainaan kuvia, werheartit.com ! Kannattaa käydä muuten tutustumassa kyseiseen nettisivunn mikäli ette jo ole, sieltä löytää kaikesta mahdollisesta kuvia :) Erittäin hauskaa vappua kaikille ja pitäkäähän hauskaa siellä missä ikinä olettekaan, meillä täällä vietellään ihan normaalia arkea vain, ei lähdetty juhlistamaan mitenkään. Josko ehkä huomenna kävisimme saunomassa vanhemmillani, mutta siinäpä se tämän vuoden vappu oli :) Säästellään voimia ja energiaa viikonloppuun ! Mukavaa iltaa ;)

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !