Sivut

keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

American Idolin parhaimmistoa

Kuinka moni muu on seurannut aktiivisesti tuota subilla pyörivää American Idolin 11 kautta ? Itse olen seurannut sitä ihan alkukarsinnoista asti ja seuraan edelleen, kannustan ihan hiki päässä täällä tiettyjä kilpailijoita, heidän äänensä ovat niin kauniita. Muutamien kilpailijoiden äänet kolahtavat muhun ihan ku leka seinään, kilahdus vaan kuuluu ja se on menoa sitten :)

Tämä postaus ei nyt kyllä ihan kuulu tähän blogin aihepiiriin, vaikkakin olen varoittanut teitä rakkaat lukijat että joskus poikkean hieman aiheesta ja kirjoittelen niistä jutuista mitkä saavat minut itseni hyvälle tuulelle. Tämän postauksen aiheena onkin siis tämä kyseinen ohjelmaformaatti ja nimenomaan tämän kauden kilpailijat. Tällä kaudella varsinkin naiset ovat petranneet valtavasti ja saavat aivan täysillä ainakin minun ääneni !

Aloitetaanpa ihan vaikka siitä että kehutaan kaikki yhteen ääneen kuinka jumalaisen kaunis Jennifer Lopez on, tuomarinakin hän osaa olla niin kiltti ja huomaavainen, jotenkin niin ihanan tuntuinen ihminen. Tylerilla taas ei aina ole kaikki nallekarkit kupissa, mutta hauska heppu se on, välillä saa nauraa ihan katketakseen, ja tämä Randy Jackson taas on ihan omaa luokkaansa. Hermot menee välillä siihen YoYoYo -huuteluun ja dude -sanan käyttöön, mutta kyllä sekin herra menettelee. Mutta se niistä tuomareista, eiväthän he ole tässä kilpailussa pääpointtina, vaan ne ihanat kilpailijat.

Steven Tyler and Jennifer Lopez - American Idol Season 10 Judges
google.com

Esittelen vain muutaman, ne tyypit just jotka muhun kolahtaa eniten. Ainakin ensimmäiseksi tulee mieleen tämä Philips Philips, jota ei tosiaan ole nimellä ainakaan siunattu, mutta äänellä kylläkin. Tässä pari klippiä Youtubesta, joista pidän eniten.


Still raining

Moving out

Somebody that I use to know, with Elise Testone.

Seuraavaksi Colton Dixon. Kiva ääni, kivat kuteet ja kiva naama, siinähän se paketti jo onki ;)


Piano man

Bad romance

Seuraavaksi ihana muhkea ääninen Hollie Cavanaugh, nätti pieni tyttö mutta tajuton ääni ! Komppaan ihan täysillä tätä neitiä. Mun mielestä tää tyttö on parempi ku se kaikkien hehkuttama Jessica. Mun mielestä Holliessa on jotaki sitä tunnetta ja muhkeutta enemmän, siksi tykkään hänestä enemmän.

Perfect

Jesus take the wheel

Stronger

Ja viimeiseksi Skylar Laine, oijoi, tykkään tositosi paljon tällaisesta country/rock -henkisestä jutusta. Tyttö yhdistää tosi hyvin nämä kaksi genreä, tykkääntykkään !

Gunpowder and lead


Didn't you know how much I loved you

Mutta hei, fiilistelkääpä tekin näiden parissa kotvanen ja pitäkää sormet ristissä että ehdin illalla vielä kuvailemaan verkkokaupoista tilaamiani ihanuuksia ja vielä tännekin niistä kirjoittamaan, ainakin osaksi. Jos en ehdi, saatte niistä postauksen viimeistään aamulla. Tänään aion alkaa tekemään myös erästä työlästä kaulakorua joka on roikkunut tuossa teko-listalla jo muutaman viikon, mutta voi huoh ku se on niin hankalaa aloittaa jokin mitä on tahallaan pitkittänyt niin kauan. Mutta tänään minä sen aloitan, vaikka väkisin, tuleepahan valmista ainakin joskus. Hiukkasen ottaa mallia aikaisemmasta tekeleestä ja pistää vitosvaihde päälle ja antaa mennä vaan, kyllä se siitä ! Motivaatiot vaan kohilleen :)

Musiikkia ette saa loppuun, tuossa ylhäällä on jo aivan tarpeeksi :) Musiikkia pitää elämässä olla, se on kaunista, mielenkiintoista ja erittäin inspiroivaa joskus, kannattaa kokeilla !

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !