Sivut

keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Brown Sugar

Eilisen illan saldoa, samalla kun elokuvaa kuuntelin puolella korvalla :) Korujen teko on erittäin rauhoittavaa ja toisaalta mieltä virkistävää puuhaa, kannattaa siis laittaa joku tositosi hyvä elokuva pyörimään niin et taatusti muista mitään siitä. Tämä neuvo siitä syystä että voit sitten seuraavana iltana hyvillä mielin teeskennellä ettet ole sitä katsonut ja voit viettää herkutteluhetken uudelleen leffan parissa. Jätä tällä kertaa ne korut laatikkoon, voi olla ettei mene selitykset enää kolmatta kertaa läpi :)

Sen pidemmittä plörinöittä, jatkan selostusta siihen minkälainen tämän päivän esittelyssä olevan korun anatomia sitten onkaan. Lähdin liikkeelle ruskeista sävyistä, etsin kaikki kauniit ihanaiset laatikosta ja yhdistelin yksinkertaisia sävyjä ja malleja yhteen. Sain aikaan muutamatkin kauniit ruskean sävyiset korvakorut, tässä ensimmäisessä postauksessa toiset niistä.

Kokosin siis ruskeat sävyt yhteen ja poimin niistä kirsikat päältä. Käytin hyväkseni myös kirkkaita läpinäkyviä välihelmikukkia sekä ruusukullan värisiä välihelmiä. Kaunis lopputulos on jo näiden avulla taattu. Ladoin näitä materiaaleja päällekkäin ja sommittelin värit sointumaan yhteen ja ta-daa, valmista tuli. Seuraavaksi kuvien muodossa tämä säälittävä selitys :)

900641275319836_large
Weheartit.com
Tällainen väripaletti on aivan täydellisen herkullinen, miltäköhän sisältö maistuisi ;P


No words needed.

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !