Sivut

perjantai 20. huhtikuuta 2012

Ei tullu ei !

Niimpä niin, eihän ne tietenkään ehtinyt tulla täksi päiväksi, huoh, nyt masentaa. Puhun nyt siis niistä korutilauksista jotka tein toissapäivänä, ja eilen ne laitettiin postiin, mutta turhana kuvittelin et ne olis täällä jo tänään. Eipä käyny tuuri ei. Mutta maanantaina ne on täällä ihan varmasti ja sitten hypin riemusta postilaatikoilla ja naapurit kattoo taas nenänvartta pitkin...

Pikapostaus tosiaan ihan vaan sen takia ettette odottele illasta enää korupostausta. Niitä ei tosiaan tullut, enkä ehkäpä jaksa tehdä muita koruja nyt tänään. Menen tänään sinne äitille tekemään niitä mattoja, eli saatan palata illalla vielä astialle, katellaan.

Tässä muuten linkki koruaiheiseen asiaan, nuo muutamat bloggaajat, jotka ovat niitä "suosittuja" tällä hetkellä ovat saaneet toteuttaa pitkäaikaisen haaveensa ja tehdä korumalliston. Tämä korumallisto on Cailap by bloggers -juttu, ja tulevat ihan tuonne Citymarkettiin myyntiin, kaikkihan tämän Cailap -malliston nyt tietää ?! Mutta tässä linkki, johon pääsette Cavan korumallisto ja tässä vielä tähän itse Cailap -hommeliin Cailap, jonne avataan tämän kuun lopussa verkkokauppa josta noita koruja voi ostaa. Hinnatkaan eivät päätä huimaa näillä ja ainakin nuo Cavan korut ovat sellaisia mihin itse kiinnitin huomioni. Ovat sitä mun tyyliä eniten. Googlettakaahan noiden muidenkin blogit ja katsokaa mitä he ovat tehneet, kaikilla ei vielä näy näköjään niitä korujen kuvia, ainoastaan Cavalla.

Käykäähän katsomassa ja kirjoittamassa mielipiteitään heidän kommenttipokseihin, musta ne on kauniita, ja kunnioitan kyllä suuresti heitä. Ovat saaneet pikkuhiljaa elämän soljumaan juuri sinne oikeaan suuntaan, jotta saa unelmat toteutumaan, siitä saa kyllä olla ihan pirun ylpeä ! Onnitteluja heille kaikille !

Tämä oli tällainen kuvaton postaus nyt, joten palaillana illalla asiaan jos on asiaa tarpeeksi, jos ei niin huomenna sitten taas uusien kujeiden kera ;) Ainakin tulee postausta lauantai-illan suunnitelmista, sekä lauantaina shoppailureissun saldoa !

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !