Sivut

torstai 26. huhtikuuta 2012

Eilisen illan saldoa

Kevät on tullut tänne lappiinkin, vihdoinkin ! Näin kevään ensimmäiset voikukan tekeleet ojassa, ihana tunne ! Ja tuo ilma on jotain niin ihanaa ja kaunista, tuuli on ku lehmän henkäys eli kesä tekee tuloaan :) Pakko päästä lenkkeileen tänään, tällaiset ilmat pitää käyttää aina hyväkseen :)

Tein eilen illalla oikein kunnolla taas tavaraa varastoon, tein kahdet tilaustyöt valmiiksi, sitten innostuin tekemään kolme rannekorua, oi vitsit ku ihastuin siihen yhteen niin palavasti että ehkäpä pidänkin sen itselläni. Tässä postauksessa esittelenkin sen ensin, olen itsekin ihan innoissaan siitä, toivottavasti myös tekin. Tykkäsin siis korusta niiiiiiin paljon, jaspikset on ihan ehottomasti mun lemppareita nyt !

Koruun käytin siis ihan normaaleja helmiäishelmiä jotka olivat valkoisen värisiä ja kokokin taisi olla se maaginen 8mm, joka on se paras koko. Ja tähänkin koruun se koko passas enemmän kuin hyvin. Helmien kanssa halusin käyttää jotain hieman erilaisempaa tällä kertaa ja otin käteeni kaksi kaunista seesami jaspista ja päätin käyttää niitä. Jaspisten väriä korostamaan laitoin niiden molemmille puolille sellaiset tynnyriä muistuttavat tiibetin hopeiset välihelmet ja tulos oli erittäinkin toivottu :) Pituutta korulle taisi tulla n. 17cm, eli ihan tällaiseen normaaliin pienehköön ranteeseen sopiva. Mulla itselläni on todella ohut ranne, siihen on aina hyvä sovitella koruja. Joskus tosin tulee ongelmia kun joillakin saattaa olla huomattavastikin suurempi ja paksumpi ranne,niin o'ou, häätyy miettiä aina moneen kertaan :D Mutta yleensä tuo 17-18cm on aika hyvä. Kuvia alla, toivottavasti tykkäätte !


Kiitos mielenkiinnostanne jälleen, palaan asiaan myöhemmin lenkin jälkeen, esittelyyn pääsevät silloin nämä tilaustyöt mitä eilen illalla väkersin hullun kiilto silmissä :D Tuli niistä ihan hienot silti vaikka aloitus tuntui takkuilevan. Liittykäähän taas lukijoiksi ja seuraajiksi ja tilaajiksi ja vaikka mitä muuta nyt keksittekään, kiitän oikein kovasti ! Teitä on tullutkin jo muutama lisää ja toivotan kaikki erittäin lämpimästi tervetuloa joukkoon hauskaan !

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !