Sivut

sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Esittelyssä kaikkien rakastama HelmiQ

Tokihan kaikki nyt tästä mahtavasta puljusta on kuulleet ?! Mitä, ettekö, miten on mahdollista ? Nyt korjaatte äkkiä tilanteen ja marssitte klikkailemaan itsellenne hymyn kasvoille tänne, sieltä löydätte yhden mahtavimmista helmeilijöiden suosimista verkkokaupoista ! HelmiQ:sta saa kaiken, ihan kaiken mistä vaan unelmoida saattaa, huoh, jäin taas unelmoimaan omiani :)Tästä lähtee taas käyntiin esittelykierros, tai voisi kyllä ehkä sanoa jopa että kehumiskierros. HelmiQ on siis erittäin suosittu helmikorukauppa tuolla netin syövereissä, sitä käyttävät ihan kaikki, aloittelijat sekä hieman ammattimaisetkin helmeilijät. HelmiQ:sta saat myös kaiken, helmistä riipuksiin ja välineistä ohjeisiin, ihan kaikkea mitä vain toivoa saattaa ! Ehkä en voi enää enempää kehua tätä puljua, toivottavasti käytte itse katsomassa kuinka laaja valikoima heillä on ja kuinka kaikki ovat todella laadukkaitakin vielä. Helmiäkin heillä on niinku niin paljon etten pysty edes tajuamaan, sieltä saa ihan pieniä siemenhelmiä, muovihelmiä, kivikoruja, kristalleja ja kaikkea mahdollista.

Tumblr_m31kxf1ora1rua13qo1_500_large
weheartit.com
HelmiQ on laaja nettikauppa, mutta sillä on myös myymälä joka sijaitsee Ylöjärvellä, eli pyyhkäskääpä kattomaan sinne jos lähellä asutte, mulla ei sitä mahdollisuutta ole. Minä täältä pohjosesta mihinkään pääse !!

Kun päätät tilata HelmiQ:sta tuotteita, voit maksaa ne heti tilauksen yhteydessä kotimaisten pankkien korteilla, Luottokunnan maksupalvelussa tai ennakkomaksuna etukäteen heidän tilille ennen toimitusta. Tuotteet toimitetaan postitse mahdollisimman nopeasti heti sen jälkeen kun maksusuoritus näkyy tilillä, eli normaalisti toimitusaika tuotteille on 1-4 vuorokautta riippuen tietysti tilausten ruuhkaisuudesta.


Tumblr_m35oq5ahsc1r6has1o1_500_large
weheartit.com
Kotimaan lähetyskulut ovat vain yhden kiinteän maksun verran, joka sekin on vaivaiset 2,60e, joka sisältää kaikki toimitus-, pakkaus- ja postituskulut, halpaa on ! Myös HelmiQ:lla on normaalit reklamaatiokäytännöt, eli kaikilla tuotteilla on täysi palautusoikeus 14 vuorokauden ajan tuotteiden vastaanottamisesta, ja palautuskäytännöistä voi tarvittaessa kysyä tarkemmin vaikkapa sähköpostitse helmiq @ helmiq.fi (poista välit).
576671_10150856792924924_600269923_11941872_51721141_n_large
weheartit.com
Pikku vinkki vielä tähän loppuun, kannattaa rekisteröityä heidän sivuilleen, saat sähköpostiisi aina ilmoituksen kun jotain mukavaa tapahtuu. Melkein kuukausittain siellä julkaistaan kuvia uusista tuotteista ja niinkuin nyt tälläkin hetkellä siellä on kaikista tuotteista -20%, eli kaikki, juoskaa sinne !!! Laitoin kappaleiden väliin taas näitä ihania hyvänmielen kuvia, värit on niin kauniita näissä, hymyilkäähän tekin ;)

(Kuva on HelmiQ:n sivuilta napattu)

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !