Sivut

perjantai 27. huhtikuuta 2012

Esittelyssä Villihelmi Oy verkkokauppa

Heimoi vain kaikille ja tervetuloa taas seurailemaan pienen pähkähullun helmeilijän jorinoita, kiva kun eksyit sivuilleni ! Tänään olisi vuorossa kolmannen verkkokaupan esittely silleen ihan minimaalisesti vaan ku sieltä en itse niin kauheasti ole tilaillut, enkä oikein tykkää heidän nettisivuistaan :/ Mutta heillä on kyllä ihan kiva valikoima tuotteita, varsinkin nuo tukkupakkaukset ovat erittäin käytännöllisiä esimerkiksi jos etsit lukkoja tai osia ja haluat enemmän yhdellä kertaa. Heillä on myös välineitä myynnissä.

Mutta mennäänpä siihen itse asiaan, kyseessä on siis VilliHelmi Oy verkkokauppa, josta voit tilata helmiä, välineitä, osia ja valmiita koruja. Heillä on myynnissä myös ohjeita, kirjoja ja askartelutöitä ja niihin ohjeita, eli aika monipuolinen verkkokauppa on kyseessä. Tämä verkkokauppa on myös ihan oikea myymälä ja se sijaitsee Vantaalla, joten jos siellä päin asustelette käväskää kurkkimassa ihan paikan päällä !

Itse en henkilökohtaisesti pidä heidän nettisivuistaan, se taitaakin olla ainut syy siihen miksi en heiltä halua tilata, tottakai jos jotain joskus tarvitsen enkä sitä muualta saa on silloin pakko käyttää heidän palvelujaan. Mulle on todella tärkeää se miltä verkkosivut näyttävät ja onko sieltä helppo löytää etsimänsä. Olen itse tilannut heiltä silloin helmihullun alkuaikoina ja tilasin heiltä todella kivan välinesetin, sellaisen minikokoisen ja käytän kyllä niistä jokaista ihan päivittäin, suosittelen siis lämpimästi heidän sivujaan :)

Mikäli tahdot VilliHelmestä tilata tuotteita, tässä alla on lueteltu ne yleisimmät asiat mitä tarvitsee tietää kun tekee tilauksen. Toivottavasti näistä on hyötyä jollekulle aloittelijalle.

Tilaustavat heillä toimivat ainoastaan netin välityksellä, tilauksia ei oteta vastaan puhelimitse, sähköpostitse tai kirjeenä. Toimitustavat heillä ovat normaali postitus, postiennakko, lasku sekä yleisimmät luottokortit, normaali käytäntö siis. Toimituskuluja tulee tilauksen koosta riippuen enintään 3e, joten postikulutkaan eivät päätä huimaa.

Toimituskin on nopea ja tilaukset tulevat perille kotiin 1-3 vuorokaudessa, muissa tapauksissa asiasta pyritään ilmoittamaan pikimmiten.

Palautuksien kanssa noudatetaan samaa käytäntöä kuin muidenkin palautusten kanssa, eli käyttämätön tuote voidaan palauttaa 14 päivän kuluessa siitä kun tavara on vastaanotettu, jolloin kauppasumma saadaan palautettua asiakkaalle. Jokaisen palautuksen kohdalla on otettava ensin yhteyttä yritykseen jotta palautuksesta voidana sopia henkilökohtaisesti ja kaikki asiat ja seikat tullaan käsittelemään oikealla tavalla. Ja hyvä tapahan se on, että ilmoitat mikäli tilaamissasi tuotteissa on jotain vikaa.

Ja lopuksi, mikäli jokin tiedoista jäi uupumaan tai sinua jäi jokin asia mietityttämään, heille voi laittaa sähköpostia osoitteeseen info @ villihelmi.fi (poista välit), näin saadaan hyvä kauppa syntymään kun rohkeasti otetaan yhteyttä ja kysytään miten asiat heillä hoidetaan.

Mulla ei tällä kertaa ollut muuta, toivottavasti en pitkästyttänyt teitä tällä, ajattelin vain että joillekin tämäkin saattaa tulla tarpeeseen, joskus verkkokauppojen sivut voivat olla hieman hämmentäviä ja sieltä voi joskus olla vaikea etsiä haluamiaan tietoja joten tässä ne tulevan pähkinänkuoressa valmiina. Jokohan mun kohta pitäis alkaa vaatimaan pientä korvausta näistä mun jutuista, koska mainostan näitä verkkokauppoja täällä niin ahkerasti, hohohohho :D Musta on vaan mukava auttaa muitakin kanssahelmeilijöitä heidän ahdingoissaan :)

Kiitos jälleen että kävitte blogissani ja toivottavasti tulette uudestaankin, oli kiva "nähdä" ! :)

<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !