Sivut

torstai 5. huhtikuuta 2012

Fiksu otsikko

Voi jösses että voi otsikoiden keksiminen olla vaikeaa, mikä siitä tekee niin hankalaa, sanojen kirjoittaminen peräkkäin, vai paineet siitä että sen pitäisi kuulostaa fiksulta ?

Omasta mielestäni otsikon pitäisi jollain tapaa kuvastaa postauksen aihetta, mutta toisaalta kait siinä saa lukea mitä tahansa, eikait otsikon ole tarkoitus olla se pääpointti koko hommassa vaan se mitä sisällöltään tekstit ovat, eikö ole näin ? Otsikko antaa pienen viitteen ja mahdollisesti houkuttelee lukemaan sen yhden tekstin niiden monien joukosta, mutta itse otsikko on vain se hiphei -huudahdus jotta asia jäisi mieleen !

Tästä pohdinnasta viisastuneen (NOT) yritän miettiä pääni puhki jotain oikein nasevaa ja fiksua sanottavaa jo otsikossa, jotta tekstini vaikuttaisivat kiinnostavilta, samoin kuin minä itse... Liekö turhan suuret luulot itsestään, mutta olkoot, tuleepahan käytettyä joskus jotain erilaisia aivosolujakin :)

Ja niin, jos siihen asiaan sitten ja lopettaisin tämän itse tutkiskelun ja ylimääräisen pohdinnan, vaikka se joskus ihan tervettä onkin. Kiitos kun luitte loppuun asti, mikäli siis luitte. Tässä palkintonne olkaapa hyvät.

Tein parit korvakorut, joista toinen pääsee esittelyyn nyt. Vihreä viehätti silmääni tai silmiäni tällä hetkellä ja tahdoin niistä ystävykset niiden edellisten ruskeiden korujen kanssa. Koitin parittaa niitä ja saada niistä bff:t, hienosti onnistuen myöskin. Käytin siis vihreää akryylihelmeä, vaaleanvihreää helmiäislasihelmeä, ruusukullan värisiä välihelmiä, kuupintaisi valkoisia helmiä, valkoisia akryylihelmiä joissa oli kaunis kuviointi sekä välihelmikukkia jotka ovat kirkkaita ja läpinäkyviä. Korut näyttivät hieman ehkä balleriinan hamosilta, hih :) Seuraavaksi muutama kuva värittämään mielikuvitustanne !

By the Way, otsikko oli alunperin "Otsikko kateissa vol. 1" ja tämän postauksen myötä se muuttui "Fiksu otsikko", kehityin siis jo tämän postauksen aikana, aika hyvin eikös vain. No joo, ehkä en vielä taputa itseäni päähän, mietin vielä miten palkitsisin itseni tästä :)

Piristykseksi kaikille, tässä muutama kuva karvaisista rakkaista lapsistani, enjoy !

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !