Sivut

keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Happy face

Tulihan tästä päivästä sittenkin kiva päivä, sai olla naama hymyssä koko päivän ihan iltaan asti :) Päivä tosiaan meinas mennä heti aamusta jo pilalle ku sain itseni känkkäränkäksi miettimällä liian paljon nyt jo menetettyä kevättä, huoh. Ulos katsoessa aamulla teki mieli kallistua takaisin sänkyyn ja teeskennellä etten ole koskana edes hereillä käynytkään, painukoot lumihiutaleet sinne mistä on tulleetki ! Pihalla oli niin paljon lunta että auraa olisi kaivattu, turhaan, niinkuin aina...

Tänään oli siis heti aamusta suunnitelmana hyökätä hakemaan Askosta uuden uutukaista tv-tasoa, Genesis oli pöydän malli. Ai että kuulkaas ystäväisenä kun on nyt hienosti kaikki pelit ja vehkeet, niin tiptop ettäh ! Askosta ostettiin tosiaan uus tv-taso jo parisen viikkoa sitten, mutta pääsiäisen vuoksi se tuli vasta nyt, itse saatiin hakea ja kuskata Askon autolla kotiin, virhe ! Ehämmää sitä jaksanut kantaa, painoko repullinen puntteja, nooh... Onneks on miehet keksitty :) Saatiin kuin saatiinkin taso sisälle kammettua ja lähettiin takas kaupunkiin viemään laina-autoa pois. Sitten tulikin jo kiirus, T:llä oli illaksi töihin ja piti syyhkästä kotiin laittamaan tasoa paikoilleen että näkee telkkariakin illalla ;)

Kuvia tämän päivän touhuista.
Mulla itselläni oli taas ihan muita suunnitelmia iltapäiväksi, nimittäin kauneudenhoitoa. Varattiin äitin kanssa ajat kosmetologille ja käytiin pötköttelemässä tuolilla kun neitokaiset nyppi kulmatkarvat ja värjäs ne sekä ripset värjättiin myös, nyt on jopa tämäkin naama siedettävän näköinen. Aamulla hävetti astua ulos, ei saanut käyttää meikkiä ennen kauneudenhoitoa, näytin siis ihan Rölliltä, apua ! Mutta, tästä selvittiin kuitenkin ja nätiltä näyttää. Kävästiin samalla kiertämässä kirppari läpitte, löytyi jopa löytöjäkin, niistä myöhemmin kuvia. Näiden jälkeen kurvattiin vielä ruokaostoksille ja subwayn kautta kotiin. Kuvissa näkyvät myös tänään ostamani uudet Iittalan kivituikut, tuollaisia sinisen ja vihreän sävyisiä kaikki 5kpl. Iittala on rakkaus <3

Oli tosi kiva päivä, ja nyt on kiva istua sohvalla ja kuunnella rentouttavaa musiikkia ja olla vaan, nautin olostani juuri nyt suunnattomasti :)

Eiliseltä uutisia myös sen verran että uusi korutilaus tuli taas, Oulun ystävämme lähetti viestiä ja tahtoisi yhdet jo valmiina olevat korvakorut sekä niihin sopiva kaulakoru, itse saan käyttää luovuuttani ja tehdä mitä haluan. Loistavaa ! Pitäisi aloittaa tässä taas korujen värkkäys, josko saisin kaivettua sen kadoksissa olleen inspiraation taas esiin, huhuuuuu, missä oleeeeeet ?!

Alla oleviin korvakoruihin pitäisi tehdä sopiva kaulakoru, saapa nähdä kuinka onnistuu. Suunnitelmia vaan kehiin ja helmiä pallottelemaan :) Alla on myös isompi kuva jo kollaasissakin nähty rannekoru, joka on kirppislöytöjä. Tästä voisi tehdä myös jonkin hieman uudemman ja modernimman käsikorun ja miksei käyttää myös muutamaa helmeä korvakoruihin, helposti voisi muokata sopivan setin siitäkin. Kierrätetyt korut ovat hyviä ja yleensä hieman mukavamman näköisiä, ne jotenkin huokuvat enemmän elämää jo valmiiksi.


Kirppislöytö, josta aion tuunata uudet korut, ehkäpä jokin setti :)
<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !