Sivut

torstai 26. huhtikuuta 2012

Helinää helskettä vilinää vilskettä pienten helmien !

Illan viimeinen postaus koostuu kuvista ja jorinoista, onpa yllättävää... Viimeisen tämän päivän postauksen pääaiheena on siis yksi uusi rannekoru jonka tein eilen illalla. Saatte muutaman kuvan siitä ja pikkusen selostusta.

Tänään oli aamusta alkaen jo niin kivan tuntuinen päivä, että hyökättiin pitkälle lenkille T:n kanssa ja nautittiin kyllä kävelystä tosi paljon, aivan ihana ilma oli ja hyvä mieli, mikäs sen parempaa ! Kierrettiin tuolta mutkien kautta hieman ja tulos oli yhteensä 6,2km lenkki ja aikaakin siihen taisi mennä n. 1h15min, tosi kiva ! Lenkin jälkeen T teki aivan ihanaa ruokaa ja siitä sainkin nautiskella sitten muiden hommien jälkeen. Muita hommia tänään oli mumen luona pyörähtäminen sekä isukin synttärit. Mumetsu oli käyny ystävättäriensä kanssa bussimatkalla Viipurissa ja oli tuonu taas mielettömästi tuliaisia, ai että :) Pitäneepä kuvata ne nyt tässä samalla ja laittaa jonon jatkoksi. Isukkikin pääsi tänään täyttämään taas vuosia ja sieltä ne vanhuuden päivät lähenee pikkuhiljaa, hihhih :) Nooooh, onhan tuossa vielä muutamat vuodet käytettävänä.

Mumetsun tuliaiset Viipurista :)
Illalla kun vihdoin pääsin kotiin, sainkin heti hyvää ruokaa eteeni, kanaa ja ananasta, oijoi <3 Mun oma paras kotikokki, muitten tekemistä ruoista harvoin edes tykkään. Mutta siinäpä olikin mun päiväni, eli ei mitenkään kauheen jännittävä ja mullistava, mukava kylläkin :)

Tosiaan siihen pääasiaankin kun vihdoin pääsisin... Tein siis eilen illalla muutamia koruja taas, luettelinkin niitä tuossa pari postausta aiemmin, mutta nyt taas esittelen niistä yhden. Aikaisemmin esittelin sen kauniin rannekorun jonka tein niistä seesamijaspiksista ja seuraavaksi esittelin sitten ne tilaustyöt ja nyt vuorossa on kaksi melkein samanlaista rannekorua, niissä on vain eriväriset helmet ja erit rondelit helmien väleissä. Käytin koruissa myös katseenkiinnittäjänä tuollaisia isoja tumman violetin värisiä rondeleita ja niihin kiinnitin vielä molemmin puolin helmihatut jotta väri tulisi paremmin esiin :) Kuvia alla, olkaapa hyvät :) Niistä tuli mun mielestä aivan ihania ja tosi kauniita.

Valkoisilla helmillä, ja riipuksella oleva rannekoru.

Kermanvärisillä helmillä oleva rannekoru.Kauniita eikös vain :) Palataan huomenna taas asiaan :) Kokeilen tehdä taas muutamia koruja aamuksi.

PS. Muistakaahan käydä ostoksilla HelmiQ:ssa, siellä oli alennukset menossa viikon verran !

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !