Sivut

keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Himotuksia

Himotuksia ja pahanlaatuisia tällä kertaa, ai ai AI ! Tuolla kun surffailee aikansa HelmiQ:n sivuilla niin tulee melkeinpä sokeaksi noille kaikille ihanuuksille. Silmissä pyörii vain ja ainoastaan kaikki ihana akaattisävyt, jaspisten kauniit pinnat sekä kvartsien kaunis loisto, oih... Sitten kun huomaat että olet jo aikasi niitä tuijotellut, olet jo siirtänyt osan himotuksista ostoskoriin ja melkein painamassa jo tee tilaus- nappia, huomaatkin että herranenaika, eihän ne niin halvaksi tulekaan ! Ei muutakuin itseä ottamaan niskasta kiinni ja järki käteen, mieti mihin niitä laittaisit, millaiset korut voisit tehdä jostain tietystä helmestä ja kannattaako niitä ostaa juuri tähän saumaan. Mielestäni ei kannata ostaa helmiäkään ihan vaan summamutikassa, mieti ensin rauhassa mitä tarvitset ja tee sitten päätös, äläkä vaan mene missään nimessä "muuten vaan" ihailemaan korukiviä, mulla ainakin roihahti suuri ja syvä rakkaus, oih ja voih.

Google.com, jaspis.
Sain kuitenkin himotuksia hieman lievennettyä kun laitoin tilausta menemään Huutonettiin ja olinkin tilauksen jälkeen oikein onnessani, rahaakaan ei menny mahottomia ! Tilaukseen lähti muutamia aivan järkyttävän ihania Jaspiksia, taisi olla vielä tarkemmin Seesamijaspiksia, sekä helmihattuja ja välihelmiä, muutamaakin erikokoa olevia kirkkaita helmiä sekä erilaisia koruaihioita. Se inspiraatiokärpänen puraisi ja keksin uuden jutun mitä voisin kokeilla seuraavaksi, niistä juttua sitten myöhemmin kun saan valmiiksi !

Sain tänään myös myytyä taas muutamat korvakorut ja varmistuksen yhdestä rannekorutilauksesta, jei ! Ja aloitin myös suunnitelutyön merkeissä yhden kaulakoru/rannekoru-yhdistelmän miettimistä, valitsin siis siihen sopivat helmet ja varmistin asiakkaalta mitä hän niistä tykkää. Toiveissa tähän kaulakoru/rannkoru comboon oli turkoosi + vihreä + musta, eli aika basic sävyt, mutta kirkastan niitä hieman erilaisella mustalla värillä, kirkkaalla ja hieman valkoista/hopeaa.

Alla näette myös yhdet korvakorut mitkä tein tänään. Mulla oli tänään selvästi päivän värinä violetti, apua. En niin kauheasti tykkää violetista, mutta jotenki nyt se näytti kauheen nätiltä enkä malttanu pitää sormia erossa niistä ihanista palluroista ;) Näihin korvakoruihin käytin siis hopeoituja materiaaleja, sekä akryylihelmiä, tiibetin hopeisia helmihattuja ja isoja hopeisia palluroita, tosi söpöt ! Oli ehkä vähän silleen äläpähättää -versiot, mutta tykkäsin ite suunnattomasti ja koitan löytää jostain vielä sellaisia vaatteitakin minkä kanssa nämä sopisivat. Alla siis kuvia näistä ihanaisista kaunokaisista !Palailen jälleen illemmasta asiaan, mikäli vain suinkin ehdin, näkemisiin siis ! Tässä alla muuten päivän biisi, oon huudattanu sitä täällä kotona jättisubbarista niin lujalla että naapurit lähtee kohta evakkoon ! Onneks asutaan hieman syrjäisemmässä ettei ihan heti oo kenelläkään nokan koputtamista, mutta here enjoy you all !


The Rasmus - I'm a mess

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !