Sivut

tiistai 24. huhtikuuta 2012

Huuto.netistä tilatut

Muistatte varmaan kun kerroin että tilasin Huuto.netistä kaikkea mahdollista, noh, nehän saapuivat tänään postilaatikkoon, olin niin onnellinen ja silmät kiiluivat innostuksesta ! Sieltä tuli vaikka ja mitä, tilasin mm. kirkkaita särölasihelmiä, seesami jaspiksia, kirjanmerkkiaihioita, helmihattuja, kännykkäkorunauhoja ja kukkarondeleita. Saatto siinä muutakin olla, mutta just nyt en jaksa muistaa, kuvista näkyy kaikki mitä sieltä tipahti laatikkoon.

Kirjanmerkeistä ajattelin lahjoja väkerrellä vähän, ja ehkäpä keksin jotain tuunailla myös näistä kännykkäkorunauhoista, uijui kun himottaa tehdä jo kaikkea mahdollista ! Pikkusen pittää hiljentää tahtia ettei tule tehtyä turhuuksia. Äitienpäivälahjojakin pitäisi jo miettiä, mutta enpä puhukaan niistä täällä blogin puolella vielä mitään kun ne lahjojen saajat saattaa kurkkia täällä vähän liikaa ;) Tietävät joskus liian aikaisin asioista, hihih, eivätpä tällä kertaa ! Joo, kerron niistäkin sitten myöhemmin, ehkä vasta tämän merkkipäivän jälkeen.

Tässäpä taas kuvia tilatuista tuotteista ! Tilasin muuten kaikkea kivaa myös sekä korutaivaasta että HelmiQ:sta ja olin jälleen onnesta soikeena ja hymyilin kuin hangon keksi, noloa... Mutta tilasinpahan kuitenki. Tulevat varmaan kotiin tässä lähipäivinä, toivottavasti jo huomenna ! Laitan kuvia myös niistä sitten tänne. Mutta hei, niitä kuvia nyt niistä Huuto.netin tilauksista, seuraavassa postauksessa taas enemmän näistä muista jutuista, ei makeaa mahan täydeltä vai miten se menikään ;)Jaspikset <3


Terkkuja kaikille, ja palaillaan taas uusien juttujen äärellä :) Pysykää kuulolla !

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !