Sivut

perjantai 13. huhtikuuta 2012

Illan saldona on....

Kahdet korvakorut, jotka tein siis eilen illalla, mutta näytän nyt vasta, olenpas ovela... Tosiaan, tein eilen illalla melko monet korvakorut ja pari rannekorua, ja tänään aiemmin esittelinkin nuo punaiset paholaiset ja tänään illalla tässä postauksessa tulee esittelyyn vihreän sävyiset sekä ruskean sävyiset korvakorut. Molemmista tuli erittäin kivat, ja vihreät kuuluvatkin parin muun samantyylisen korvakoruparin kanssa samaan sarjaan. Samoja tyylejä kaikissa, mutta tuo pääväri vain vaihtuu.

Vihreissä korvakoruissa käytin siis isoja akryylihelmipallukoita sekä välihelmiä ja kuupintaisia helmiäislashelmiä. Lyhyesti ja ytimekkäästi kuvailtu, mitäpä tuota turhaan jaarittelemaan kun kuvat voivat puhua puolestaan hieman isomman tarinan. Luehan mielenkiinnolla ;)
Seuraavaksi esittelyyn pääsee nämä kauniit ruskeat korvakorut, joissa myöskin saa kuvat ennemmin puhua puolestaan. Tänään mulla on vähäsanainen päivä. Käytin koruissa mustia akryylihelmiä joissa oli kullan väriä pinnassa, sekä hieman pienempiä ruskeita samantyylisiä helmiä, ja tietenkin välihelminä ruusukullan väriset ihanuudet.
Siinäpä tämän illan postauksen päähenkilöt, huomiseen jälleen :) Toivottavasti viihdytte blogini parissa ja liitytte lukijoiksikin mikäli tekstit ja korut kiinnostavat. Toivotan kaikki lämpimästi tervetuloa !

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !