Sivut

tiistai 3. huhtikuuta 2012

I'm feeling.... Green !

Kevättä ilmassa ja rinnassa, vai miten se menikään, enivei ! Ulkona erittäinkin nätti ilma, ja kevään tuntua tuntuu olevan joka paikassa, ei vaan aina mun pääkopassa, huoh. Ihana kuunnella kun linnut laulavat ja sirittävät kauniisti, aurinko paistaa ja lämmittää katon reunoja joka saa veden lorisemaan kivasti rännejä pitkin. Kevään äänet ovat ehkäpä ainoa asia mikä saa kestämään tämän järkyttävän loska*aska-ajan, tule kesä tule !

Eilen sain kevättä tungettua myös korvakoruihin jotka ovat esittelyssä tänään ! Kevät näkyy korvakoruissa siinä mielessä että vihreää pilkahtelee sopivassa määrin paljon, mutta ei liikaa eikä paljasta kaikkea heti. Korvakorut henkivät kevään kauneutta siinä missä luontokin, joten ottakaapa kaikki ja tunkekaa keväät korviinne :)

Korvakoruihin käytin vihreää erittäin kaunista särölasihelmeä, sekä hopeisia pieniä välihelmiä. Korvakorujen koostuessa kahdesta osasta, vääntelin toiseen osaan, siihen roikkuvampaan, pienen ukkelin killumaan kukan päällä. Kirkkaat läpinäkyvät välihelmikukat näyttivät niin suloisilta niin käytin niitä luovasti ja tein kevätukkelin roikkumaan korviin. Samalla tyylillä olen tehnyt enkeleitä, mutta nyt jätin siivet tekemättä, se olisi voinut pilata korut liiallisuudellaan. Näin oli just niin hyvä ja simppeli kuin vain voi olla, rakastuin itse näihin <3 Alla kuvina korujen keväisyys, nauttikaa !

Hyvää kevättä ja alkavaa pääsiäistä, munarikasta myös ;)Kevätukkelit <3

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !