Sivut

torstai 12. huhtikuuta 2012

I'm a true blonde

Nii, niimpä niin, pelottavaa... Olen tosiaan ihan blondi, en niinkään tyhmä tai tollo vaan silleen viattomasti hassu :D Jotenka, tässä teille jokaiselle naiselle, jos siis tunnet vähääkään itsesi blondiksi ! Älä kuitenkaan kerro muille, voivat ihmetellä, tai niinkuin meillä... nauravat räkäsesti päin naamaa ja varmaan selänkin takana mut minäpä en niistä välitä ! Ja sitä paitsi, emmää tyhmä voi olla, mää oon ihan todistettavasti suorittanut insinöörin tutkinnon ja siitä on tosiaan todistuskin ! Nii !


Joo, eli tämän aamuinen aihe kertoo siitä kuinka naisen elämä voi joskus olla erittäinkin vaikeaa ja joskus jopa ylitsepääsemätöntä, paitsi konttaamalla. Mulla tuli tässä jokin aika sitten niin blondihetki ettei sitä usko kukaan, mutta selvisin siitä, juuri ja juuri rimaa hipoen. Onneksi seuraavassa hetkessä kolahti uusin Cosmopolitan postiluukusta ja toi minulle ilouutisia, pystyn sittenkin vaikuttamaan fiksulta ! Cosmossa esiteltiin tosiaan uusin kirja meille naisille joita ei kiinnosta moottorit-jarrupalat-sulakkeet-subbarit-mikäsenniminytolikaan-jarrunesteet ja sun muut ohi-korvien-tavarat. Eikä meitä tosiaankaan kiinnosta edes tietää miten ne kaikki toimii tai onko joku niistä kauheen tärkeistä jutuista esimerkiksi syötävää vai täh ?! Joten, Cosmo oli ihana ja taikoa räpsäytti meille naikkosille kirjan joka auttaa meitä selviytymään tilanteesta kuin tilanteesta, nolaamatta itseään täydellisesti.Kirjan nimi on Naisen Oma Kirja ja sen on kirjoittanut kopla nimeltä Heike Blummer (u:n pitäis olla se missä on ääpisteet, en osannu, missä niksit tähän ?!) ja Jacqueline Thomas. Kirjaa markkinoitiin juurikin sellaisilla kliseillä kuin että näin onnistut tässä ja tässä toiminnassa ja näin osaat pyydystää hämähäkin saamatta kohtausta ja plaaplaa, mutta tiiättekö, tää kirja toimii ihan oikeesti. Suosittelen opusta jokaiselle naiselle, jopa oma äitini joka osaa kaiken, haluaa lukea tämän, hyödyllinen ? KYLLÄ !


Omaan silmääni hyppäsi kirjaa aluksi selaillessani nämä seikat joista tulee aivan taatusti olemaan jossain elämänvaiheessa hyötyä minulle, ja miksei ehkä joskus myös T:lle ;) Ei kerrota sille... Eli:
- Internettiin pääseminen, mikäli jopa laskut on maksettu... Loistava ohje tästä meille kaikille, itsehän osaan ainoastaan painaa koneen päälle, kröhöm..
- Auton käynnistäminen niillä ihmeellisillä kaapeleilla
- Auton renkaan vaihtaminen, mikäli kaikki kirjassa mainitut työkalut on esillä... :D
- Kuinka mainita miehelle nätisti että hänen nenä-, korva-, selkä- yms. karvat ovat jo vähän liikaa.
- Lampun vaihtaminen ! Ja mainitaan myös miten kiinnittää koko höskä kattoon.
- Krapulasta selviäminen
- Sopivien rintsikoiden löytäminen
- Viinien tunteminen fiksusti
Kirjassa on jopa kuvitettuna näytetty kaikki tarpeelliset johto-tyypit, ai että mitä luksusta :)
Ja paljonpaljon muuta, mutta nämä osuivat ainakin silmääni ensimmäiseksi, ja näistä taitaa olla hyötyäkin joskus ;) Suosittelen siis kaikille tätä kirjaa, ja pitäkää se laukussa, jos ei mahu, osta isompi laukku !

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !