Sivut

lauantai 14. huhtikuuta 2012

Kaikki katoaa, on vain nyt.

Eilen oli erittäinki tuottoisa päivä korujen suhteen ! Nappasin koruvehkeeni jumppakassiin ja painelin koiran kanssa äitille, pidimme kunnon käsityöpajan ihan kaksistaan ! Raahasin sitä tajuttoman kokosta säkkiä, jossa mulla oli kaikki vehkeet mukana mitä vaan saattaisin tarvita korujen tekoon ja yritin crocseilla talsia varpaita kastelematta autolle... Aika huonolla menestyksellä, mutta selvisin sentään kuitenkin suhteellisen kuivin kintuin.

Päivä siis lähti käyntiin hyvällä idealla käsityöpajasta äitini luona, ja mukavaahan se oli. Raahasin tosiaan kaikki korujen tekoon tarvittavat kamat sinne ja koiran myös ja vietettiin siellä koko hela dagen, koska T oli iltavuorossa töissä ja meillä neidoilla tylsää yksin kotona. Äitin luona on aina mukavaa viettää hieman laatuaikaa, ja tällä kertaa se oli oikeesti ihan hyödyllistäkin :)

Äiti teki ontelokuteesta mattoja ja minä väänsin hiki hatussa koruja, yksi työ oli tilaustyö josta tuli kaulakoru, siitä myöhemmin kuvaa mikäli asiakas on siihen tyytyväinen, vaikka toisaalta, siitä tuli niin kaunis että survon sen omaan kaulaani mikäli sitä ei kukaan tahdo. Mukava päivä siis oli ! Päivä alkoikin mukavasti, sain myytyä jopa 8kpl korvakorupareja ja olin ihan happy aamusta jo, kerrankin niin päin sentään ! Yleensä mun aamut alkaa rutinalla ja kätisemisellä ja kiukkusella mielellä, voi T parka....

Tässä alla näette myös korut jotka myin asiakkaalle, lähtivät eilettäin postiin :) Bye Bye kaunokaiset, nyyh :')

Kuvakollaasi myydyistä kuvista.
No joo, siispä asiaan jälleen... Tein pari rannekorua, joista toisesta saatte kuvat nyt, ja toisesta sitten myöhemmin. Rannekoruun käytin tosiaan lasihelmiä jotka olivat aivan ihanan harmaita ja jäisen näköisiä, ihastuin ! Muutoinkin korusta tuli sellainen tosi cool vaikutelma, aiai :) Pikkusen laitoin myös ilmettä kirkastamaan pari tiibetin hopeista tynnyrihelmeä sekä yhden ison kirkkaan akryylihelmen. Koko komeuden näätte alla olevista kuvista.




Pysykäähän kuulolla, päivemmällä luvassa lisää korukuvia, ja ehkäpä jotain muutakin. Täytyy välillä keksiä jotain muutakin kuin korupostauksia, ehkäpä hieman valokuvaamista tai vaikkapa kuvia noista meidän pullukoista karvavauvoista :)

Hähää, empä jaksanut odottaakaan kun löysin niin ihanan kuvan. Tässä kuva siis meidän kauniista neidistämme, hieman on erikoisen näköinen koiruli ja erikoinen muutenkin, mutta silti niin ihana ja rakas <3


Karvavauva <3


<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !