Sivut

tiistai 10. huhtikuuta 2012

Kaunista kuvattavaa

Rakas luontoäitimme päätti nakata vitosvaihteen silmään ja päästää rännit auki, lunta tulee nimittäin niin paljon että kohta jäädään jalkoihin, mihin se kevät meni, hukkuko se jonneki vai kettuuntuko luontoäiti siihen ainaiseen auringon porotukseen ? Katsoiko sekin myös talonsa ikkunoita tuolla jossain ja totesi että ikkunat pitäisi pestä ? Tympääntyikö se siihen että aikaisin pitää herätä kun aurinko paistaa niin kirkkaasti ? Entäs mitäs mieltä hän oli siitä että rakkaiden elukoidemme jätökset tulevat esiin lumen alta ?

Musta vähän tuntuu että kaikkien näiden mietintöjen jälkeen se vaan yksinkertaisesti päätti että me ihmiset, tavalliset kadun tallaajat, pulliaiset ja mitättömät oliot olemme rangaistuksen tarpeessa kun hössötimme liikaa etuaikaisesta keväästä ! Pitäisi joskus oppia pitämään leipäläpi pienemmällä, eikä kailottaa kitarisat ulkona kuinka kaunista ja lämmintä onkaan... Jos sitä joskus sitten... Kärsikäämme nyt sitten oikein kunnolla, josko sitä saisimme armahduksen loppuviikosta ja valoa näkyisi tunnelin päässä.

Joopa joo, päätin piristää itseäni kuvaamalla kauniita juttuja, ulos kun ei päässyt, tyydyin kotiesineisiin ja nätteihin juttuihin täällä sisällä. Toisaalta, tämä bloginkin kirjoittaminen helpottaa oloa huomattavasti, ei väänny naamakaan yhtään niin pahaan irvistykseen kun ulos katson, kiitos :) Seuraavaksi sitten niitä nättejä kuvia, kuten lupasin.

Kollaasin muotoon värkätyt kuvat, olis tullut muuten sellanen metripostaus


Pullukka, ei erota enää etes kaulaa :D

Hiipivä pullukka

Jopa korujaki pääsi esille


Kaunis Iittalan vitriini
Katsokaapas myös, jos ette jo huomanneet, Iittalan nettisivuilla on paljon tarjouksia, mm. näitä vitriinejä erivärisinä ! Tässäpä myös linkki sinne ihanuuksien paratiisiin <3 Iittala
Rahkanokka <3


Dream on, and be at peace <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !