Sivut

perjantai 6. huhtikuuta 2012

Kevät tohinoita

Kevät tohinat ja pääsiäisen odotus on jälleen tänä vuonna tähän aikaan käynnissä, joka vuosi se tulee ja joka vuosi minä odotan sitä yhtä innolla. Aikuistunkohan koskaan... EN ! Pääsiäinen on yksi lempi juhlapyhistäni, vaikka se varmaan nykyään alkaa olemaan aikalailla lasten juhla, ja suklaamunia syödään kilpaa. Vaikka pääsiäistä järjestetään joissakin perheissä lasten ehdoilla ja suunnitellaan jos jonkinmoista munanpiilotusta, lakkileikkiä suklaamunien kustannuksella sekä munien maalausta, on se myös aikuisten juhla.


springvalley.govoffice.com

Pääsiäisen odotus omalla kohdallani juontuu omasta lapsuudestani, jolloin saimme veljeni kanssa etsiä mitä suurimman pipon tai karvalakin ja piilottaa se sängyn alle. Tämä siis vain sen vuoksi että sinne saattoin Kono (Kanan ja Kukon sekoitus, veljeni keksimä, eli lasten suusta todellakin kuulee totuuden) käydä luikauttamassa jotain mukavaa yllätystä aamuksi. Nämä sunnuntaiaamujen odotukset ovat lietsonneet edelleenkin tätä nyt jo aikuisiän pääsiäishöpötystä, syytämme siis äitiä tässäkin tilanteessa.


www.kulmassa.fi

Nyt aikuisiällä en ehkä(?!) piilota enää lakkia sängyn alle, vaan jätän sen suosiolla pöydälle ja T saa täyttää sen herkuilla ja minä sitten innoissaan aamulla kaivan lakin jostain kaapista ja leikin yllättynyttä :D Voi luoja, kasvanko ikinä aikuiseksi tästä, toisaalta ei minua haittaa olla hieman lapsekas ja lapsenmielinen. En tahdo koskaan kadottaa tätä intoa ja innostuneisuutta tietyistä asioista, elämä ei saa olla liian tasapainoista ja aikuismaista ! Kaikki aikuiset siis tänä pääsiäisenä, lopettakaa se oma hössötys ja menkää lapsen tasolle, huomaatte helposti kuinka kaunista ja riemukasta aikaa pääsiäinen voikaan olla, mikäli pystyt suhtautumaan siihen lapsenmielisellä innolla.

www.cartinafinland.fi

Pääsiäinen näkyy meidän taloudessamme myös ehkä siinä että värit tulevat esiin sisustuksessa ja mieli alkaa virkostumaan entisestään. Huomaan käyväni pitkillä lenkeillä koirani kanssa ja nautin siitä täysin siemauksin. On mahtava tunne kun huomaa kuinka räystäiltä tippuvat pisarat herättävät luonnon eloon ja kuinka oma keho alkaa reagoimaan siihen pienin askelin. Kevät saa siis tulla vaikka ryminällä päälle, vappua odotellessa otan aurinkoa aurinkolasit päässä ja nautin kevään merkeistä.

Hyvää pääsiäistä kaikille tämän tarinan myötä !

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !