Sivut

lauantai 14. huhtikuuta 2012

Kimallusta harmaaseen päivään

Olinkin eilen ahkera, väkersin muutamatkin korut. Mainitsinkin aikaisemmassa postauksessa aamusella että vietin eilen hoitopäivän äitillä, väännettiin molemma käsitöitä sormet väkkärillä ja nautittiin täysillä. En olisi koskaan uskonut että sanon näin, en ole koskaan pitänyt itseäni lainkaan käsityöihmisenä, mutta niin se vain ihminen muuttuu ja muuttaa omia mielipiteitään ja käsityksiään. Ahkeran päivän saldona oli useat korvakorut sekä muutamat kauniit rannekorut, tässtä postauksessa esittelyyn pääsevät vihreä rannekoru ja sinisen ja valkoisen väriset korvakorut. Vihreä rannekoru on samaa sarjaa aamuisessa postauksessa näkyvän harmaan rannekorun kanssa. Vielä pitäisi tehdä kolmas, jossa käytän sitten tumman fuksian värisiä helmiä.

Vihreän sävyinen rannekoru tosiaan kuuluu samaan sarjaan, jossa on kaksi muuta rannekorua ja väreinä niissä ovat fuksia ja jään harmaa. Kaunis sarja tulee. Korvakorutkin voisin tehdä näihin jotta olisi kiva pukea kaikki asusteet samaan sarjaan kuuluvilla. Rannekorussa käytin tosiaan lasihelmiä, jotka oli pinnasta värjätty vihreällä värillä, ja niistä heijastui kivasti sellainen viileä tunnelma, eivät ole siis sellaiset lämpimän vihreät helmet, vaan enemmänkin hytisyttää kun katsoo niitä :D Muutoin rannekoru on tosi simppeli näiden lasihelmien vuoksi. Alla kuvat tästä korusta.

Toisena esittelyyn pääsevät kauniin sinisen sävyiset korvakorut. Nämä eivät kauhesti esittelyjä kaipaa, joten taidanpa antaa kuvien puhua puolestaan ennemmin, ne osaa sen paremmin :) Käytin helminä isoja valkoisia akryylipalleroita ja turkoosin sinisiä helmiä. Alla näette kuvista paremmin tylsän selityksen.
Loppuun vielä nätti biisi, joka nyt ei välttämättä tähän kuulu, mutta Spotifystä kuuntelin ja tykkäsin ! Tykätkääpä tekin !<3

2 kommenttia:

  1. hirmu kivoja koruja oot tehny! :)

    http://createdin1992.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Kiitos Anna :) Kiva kun kävit katsomassa ja kommentoitkin :)

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !