Sivut

keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Korubloggaajien listaa

Tämä postaus tulee olemaan hieman erilaisempi, ajattelin että voisi olla ajankohtainen aihe. Ajatuksena oli jo viime viikolla että postaisin linkkien ja kuvauksien muodossa teille hieman muistakin korublogeista. On muutamia sellaisia korublogeja joita itse luen ja tykkään seurata ihan mielenkiinnon ja inspiraation vuoksi. Muiden blogeja kannattaa seurata ihan vaan senkin vuoksi että muilla saattaa olla mitä mielettömämpiä ideoita ja toteutuksia korujen suhteen, joista voit sitten itse muokata sopivia itsellesi. Itse tarkastelen muiden helmeilijöiden blogeja värien vuoksi.

6896617896_5af53e0fc9_z_large
Weheartit.com

Värit ja niiden sointuminen yhteen on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista mitä tulee helmitöihin. Ilman värien tuntemusta ja niillä pelaamisen taitoa koruista tulee tylsiä. Toisaalta taas, ei aina tarvitse olla paljon värejä, joskus pelkkä jokin harmaan sävy saa oman mieleni hykertelemään ja suuri inspiraatio puskee itseään läpi mielen sopukoista :)


Tumblr_m1f8w0pjuk1rovvfio1_500_large
Weheartit.com

Tässäpä siis postaus näistä helmeilijöiden blogeista joista itse pidän ja joissa helmitöiden tekijä käyttää värejä ja materiaaleja erittäin loisteliaasti. Kunnioitan suuresti niitä jotka tekevät itse esimerkiksi hopeasta tai muusta materiaalista, takomalla ja itse muovaamalla. Itselläni sellainen ei onnistuisi, en ainakaan usko, pelottaa pelkkä ajatuskin :D

When-were-together_196675751_large
Weheartit.com

Helmetti

Ensimmäiseksi kaikista suurin inspiraationi lähde, ja se ensimmäinen helmisivu mille eksyin aloittaessani helmeilyjä, ja sillä tiellä edelleen ! Hups :)

Tämä blogi on edelleen toiminnassa, mutta postauksia ei ole tullut sitten joulukuun 2011. Tämä bloggaaja ja helmeilijä ilmeisesti tekee ihan työkseen helmikoruja, ja tekee aivan jumalaisen kaunista jälkeä, kokemus puhuu ja lujaa, kait se tässä tapauksessa jo huutaa :) Mielestäni kuvat puhukoot puolestaan, turhaa minä tätä hehkutan kun katsokaahan itse, uijui, jospa itsekin voisin joskus olla tuon kaltainen helmeilijä, helmiaddikti kyllä olen jo ! Been there, done that ;)

Poimittuja mustikoita
http://poimittujamustikoita.blogspot.com/

Tähän blogiin tutustuin tuon edellisen blogin kautta, ihan vaan uteliaisuudesta tutkiskelin tämän helmeilijän ja korutaiteilijan blogia, ja koukkuun jäin :) Tämä blogisti kirjoittelee satunnaisesti kaikesta mahdollisesta, kissoista, koruista, ekologisuudesta ja valokuvaamisesta, eli siis kaikesta mahdollisesta taivaan ja maan välillä. Rakastuin bloggaajan tapaan kuvata asioita ihan kuten hän kertoisi ne sanoin, sanoja ei siis aina tarvita.

Tällä bloggaajalla on todella omintakeinen tyyli tehdä koruja, tykästyin tyyliin, koska se henkii mielestäni sellaista eräänlaista puhtautta ja luonnonmateriaalien kunnioittamista. Vaikken itse olekaan mikään luonnon ja luomun ja ekologisuuden puolesta puhuja, kunnioitan suuresti niitä joille se on elämäntapa. Tokihan minäkin kirppiksiä koluan läpi ja käytän kierrätystä sen verran, mutta kunnolla ekologisuuden kanssa eläminen on erittäinkin kunnioitettavaa. Jotenka näiden seikkojen takia tämä blogi on yksi niistä blogeista joita seuraan.


Ania's
http://studio-ania.blogspot.com/

Tämän blogin löysin blogilistalta ja jo etusivulla huomasin kuinka kauniisti bloggaaja osaa yhdistää värit, luonnon sekä valokuvaamisen. Ai että, jo etusivulla tuli itsellenikin seesteinen olo ja rauhallisuus täytti sisimmän, no joo... Kaunista siis jo ensi näkemältä. Tämä blogi on täysin uusi tuttavuus, tutkiessani näitä helmeilijöiden blogeja huomasin tämän ja tahdoin jakaa sen myös teidän kanssanne. Tutkikaapa itse ja liittykää lukijaksi, tulen itse ainakin lukemaan ja tutkimaan tämän helmeilijän ja bloggarin sivustoon hieman tarkemmin ;)


SirpaKJewelry
http://unelmiasirpaleita.blogspot.com/

Tämä blogi on myöskin suomalaisen bloggaajan ylläpitämä, ja tämä on myöskin täysin uusi tuttavuus. Pari kertaa olen hänen sivuillensa eksynyt muiden blogien kautta, mutta nyt otin härkää sarvista kiinni ja liityin ihan "oikeaksi" lukijaksi. Helmeilijä tekee ainoastaan harrastustoimintana koruja, eli omaksi ilokseen näpertelee, niinkuin minäkin. Vaikka salaa hiljaa toivon että tästä voisi tulla vaikka pienimuotoinen sivubisnes ihan niinku oikeesti joku päivä. Tämä helmeilijä ei myöskään tee minkäänlaisia tilauskoruja.

Tämän henkilön ja bloggaajan tyyli on aika lähellä omaani siinä mielessä, että värien käyttö on sopivan harmonista ja sopivasti sointuvat keskenään. Esimerkiksi nyt viimeisimmän postauksen yhteydessä hän on koruissaan käyttänyt rusetteja ryhdittämään koruja, sekä kevät näkyy selvästi hänen töistään. Todella kauniita töitä, kannattaa tutustua !


Muut verkkokaupat/sivustot
http://www.jewelrylessons.com/

Tässä osiossa esittelen muutamia verkkosivustoja/kauppoja jotka ovat huomion arvoisia varsinkin siinä vaiheessa kun suunnittelet joitain koruja tai niiden tekemistä tai ylipäätään tahdot oppia jotain lisää. Näillä nettisivustoilla pystyt kirjautumaan sisään ja katsomaan tutorial -klippejä, joissa neuvotaan korujen tekoa. Suosittelen katsomaan jos haluat oppia lisää korujen teosta.

Tämä kyseinen sivusto toimii siis sisäänkirjautumisella, ja monet näistä videoista ovat ilmaisia.

http://www.enioken.com/

Eni Oken on suosittu korujen tekijä myös muiden helmeilijöiden parissa, hänen netti sivuiltaan voi löytää myös näitä suosittuja tutorial -klippejä ja videoita ja hänen töistään pystyy ottamaan mallia ja inspiraatioita. Kannattaa siis tutustua myös tähän !


We <3 It
http://weheartit.com/

Tutustukaa, mikäli ette vielä ole hoksanneet, tästä sivustosta itse löydän kaikki kauneimmat kuvat ja ihanimmat värit, näiden kuvien avulla pääsee monestaki inspiraation puutteesta eroon, love it !


Tumblr_ls3wrozyba1qbygswo1_500_large
Weheartit.com


<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !