Sivut

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

KorujaKorujako

Pikapostausta näkyvissä ! Ohoi !

Unohdin eilen kertoakin kuinka oli toisaalta kiva päivä, mutta illalla ei sitten niinkään kovin kiva. Käytiin T:n kanssa aamupäivästä syömässä vietnamilaisessa ravintolassa lauantai buffettia, ja saatiin masut kivasti täyteen, T sai pyörittää mua pitkin portaita sen jälkeen. Meinasin oikeesti räjähtää, kumma kyllä en sitten sitä tehnytkään... Mikä siinä on että joka kerta on pakko syödä liikaa, jos söis edes yhden haarukallisen vähemmän niin ei olis ihan niin ähky olo, mutta ei ku sitä vääntää sapuskaa ääntä kohden sellaisella vauhdilla että oksat pois ! Ja tulos on räjähdyvaara, nice. Ruokailun jälkeen kävästiin Prismassa ostoksilla viikonloppua varten, vanhempani aikoivat hyökätä syömään iltapäivästä, pakko kait niille muutakin on tarjota kuin pinaattikeittoa ;) Ostoksien jälkeen haettiin Siwasta vielä tilaamamme postipaketti joka sisälsi ihanan laitteen, Salad Cheffin ! Oolalaa ku salaatin teosta tuli juuri nautinto ! Ja hei, toi laite ihan oikeesti toimiikin, ei oo mitään ostostv höpötyksiä ! Tilattiin laite täältä ---> Klingel

Saavuttiin kotiin sitten iltapäivällä ja touhuttiin mitä touhuttiin ja katottiin uutta tv-sarjaa, Game of Thrones. Huippu sarja, ei tuu aika pitkäksi kun tätä seurailee, enkä oo vielä kertaakaan edes nukahtanut, saavutus ! Vietettiin ihan rauhallista iltpäiväaikaa ja lähettiin illasta sitten vahemmilleni saunomaan. Ilta muutoin oli oikeinkin mukava ja nautinnollinen, mutta tänne saapui kaamee lumimyräkkä, luontoäiti sai jotkut raivarit ja nakko lunta varmaan parikyt senttiä lisää. Hyi yäk, ei päässy liikkeelle autolla ja kävelykin oli vaivalloista, oli siis mukava viettää koko ilta ihan vaan sisällä.

www.google.fi
Postauksen loppuun se pääpointti tässä, eli ne korut... Musta on niin kiva puhua ja kirjottaa etten malttais koskaan lopettaa, ärsyttääkö ? :D Alla näette kuvia kaulakorusta jonka väkersin, tämä oli hieman osviittaa antava koru tilaustyötä varten, asiakas ei ihan vielä ollut varma millaista hän tahtoo, joten jätämme tämän asian hautumaan vielä vähäksi aikaa. Tästä tuli kuitenkin tosi kauni koru, vaikkei se nyt ihan ollutkaan sitä mitä haettiin :) Käytin materiaaleina hoepoitua metallilankaa, jonka taivutin kaulaan sopivaksi, tein päihin lenksut joihin kiinnitin lukon. Helmet kiinnitin korupiikeillä pohjaan kiinni ja helminä käytinkin vaikka minkälaisia kauniita ja kirkkaita helmiä. Keskellä oleva on hieman reunimmaisia pidempi ja siinä on kaksi isompaa kirkasta hopeasydämellä olevia sydämiä sekä kolme pientä valkoista sydäntä. Reunoilla kirkkaita, valkeita ja AB-biconeita.


<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !