Sivut

keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Korunteko välineet

Pikapostauksena työvälineiden esittelyä. Räpsin kuvia ihan satunnaisesti välineistä joita käytän, tai no lähinnä säilytysjutuista. Mulla ei tällä hetkellä ole mitään työhuonetta, koska en ole ammattilainen enkä tee päivittäin koruja, eikä mulla ole mitään tiettyä työpistettä. Tykkään tehdä koruja sohvalla istuen ja samalla telkkaria katsellen, joten korujen sekä niihin käytettävien materiaalien ja välineiden on oltava helposti raahattavissa. Olen siis kokenut kaikista helpoimmaksi tieksi tässä säilytysasiassa sen että kunhan materiaalit ja välineet ovat tässä minun lähelläni ja voin ne helposti laittaa piiloon jonnekin, se riittää !

Nyt säilytän tavaroitani muovisissa laatikoissa joissa on kannet sekä tuollaisia lokerikkoja missä säilytetään työkaluja tai kalavehkeitä, on muuten huippuja juttuja ! Noissa pystyy tosi helposti siirteleen ja järjestään uudestaan kaikki materiaalit ja niitä on helppo liikutella, niitä voi kantaa kädessä ja ne voi pinota päällekäin, mikäs sen parempaa. Tuo sinisen värinen lokerikko on uusi, tänään ostin kun tila meinasi loppua kesken, sekä tuo iso muovinen laatikko on uusi, siinä on kivat kahvat sekä kiva kansi joka pysyy kantaessa hyvin kiinnikin. Kiinni pysyvä kansi voi joskus olla melkoisen luksusta, kaikissa kun ei sitä mahdollisuutta ole ;) Myönnän kyllä että pitäisi hommata jotain järkevämpään, mutta ehkäpä sitten joskus kun koruilu ja helmeily alkavat olla ihan päivittäistä ja jos joskus saisin perustettua ihan toiminimen ja yrityksen. Haaveissa siintää siis ehkäpä jopa oma yrityskin, mutta ne haaveet nyt ovat piiiiitkässä puussa... Jos nyt vaan tyydyttäis ihan tähän harrastustoimintaan ja läheisten ilahduttamiseen :)

Muttah, asiasta sinne kuuluisaan kukkaruukkuun, tässä alla hieman kuvia kollaasin muodossa näistä mun säilytystyyleistä. Saa toki nauraa, mutta koittakaapa itse saada kaikki nämä säilytettyä suhteellisen pienessä kämpässä ja vielä jossain järjestyksessäkin... Aikamoisen hankala homma sanoisinko ! Suunnitelmissa olisikin nyt saada siivottua tuo meidän varastoksikin kutsuttu komero niin siistiksi että voisin sinne saada nämä koruiluni säilytykseen, olisivat pois tästä jaloista ja pois kirjahyllystä. Ehkäpä tässä jonakin päivänä oikein innostuisin ja kehittelin jotain jännää puuhaa itselleni ! Nyt kuitenkin täytyy keskittyä näihin muutamiin tilaustöihin jotka ovat kovasti työn alla, huoh. Raskasta puuhaa, mutta rakastan tätä ! Kuvia alla, kiitos ja kuitti taas :) Palaillaan illalla taas asiaan, olkaahan kuulolla jälleen ! 


Alatte olemaan jo aikahyvin juonessa mukana, päivittäin kävijämäärät huitelevat keskimäärin n. 60 lukijassa, jos vielä jaksaisitte liittyä seuraajiksi ja lukijoiksi ihan niinku silleen oikeesti niin siitä olisi minullekin enemmän tilastollista hyötyä ja tietäisin enemmän mistä asioista kertoa. Mutta kaikki tapahtuu pikkuhiljaa, ja niin sen kuuluukin mennä. Muttamutta, iloitkaamme tästä hetkestä nyt ja miettikäämme tulevaisuutta sitten joskus. Kunhan vain tykkäätte lukea tekstejäni, se riittää :) Kiitos !

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !