Sivut

keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Korutaivas.com esittelyssä

Ja näin, en sitten enää viitsinyt myöhään illalla läväyttää uutta postausta ihmisten ilmoille, vaan näette sen nyt aamulla, että hyvää huomenta vain kaikille ihanaisille ! Ajattelin että aloitetaan aamu tälleen kevyesti esittelemällä teille kanssahelmeilijöille yksi verkkokauppa mistä yleensä itse tilaan tuotteet. Tilailen yleensä täältä verkkokaupasta kaikki ne perustarvikkeet, eli normaalit helmiäishelmet, kirkkaat biconit sekä korutarvikkeet. Jos haluttaa tai himottaa joskus jotain muuta kuin perussettiä olen klikkaillut itseni HelmiQ -nimiseen verkkokauppaan ja nauttinut suuresti heillä vallitsevasta järkyttävän suuresta helmi/korutarvikevarastosta !

Mutta hei, mennäänkö asiaan ! Esittelyssä tänään ja tällä kertaa on siis verkkokauppa nimeltä Korutaivas. Tahdon esitellä tämän verkkokaupan ensimmäisenä, koska tilaan heiltä todella paljon tavaraa ja olen ollut tyytyväinen heidän palveluunsa. Kasaan tähän postaukseen kaikki perustiedot tästä verkkokaupasta, jotta tilaaminen olisi mahdollisimman helppoa.


Toimitustavat heillä toimii siten, että yritys toimittaa Itellan kautta tilauksen erittäin nopeasti 1-3 arkipäivässä kotiin asti. Toimituskulutkin ovat halvat, jos tilauksesi jää alle 30€:n maksat vain postituskuluja 2,20€. Mikäli taas tilaat enemmän ja tilaussummasi ylittää 30€, tilaukset toimiteen sinulle kotiin veloituksetta. Helppo eikö totta !

Palautukset esimerkiksi viallisten tuotteiden kohdalla voidaan hoitaa yksinkertaisesti ja helposti ottamalla heti yhteyttä yritykseen. Ottamalla yhteyttä varmistat sen, että yrityksessä tiedetään mikä on asianlaita, mikäli lähetät vain tuotteet takaisin ilman mitään viestimistä, et luultavammin saa rahojasi takaisin, ainakaan kovin helpolla. Ota siis yhteyttä hetimiten kun huomaat tuotteissa puutteita tai vikoja. Viestimisen jälkeen tehdään reklamaatioilmoitus, ja reklamointiaika tuotteen saapumisesta on 14 päivää. Yhteydenotot onnistuu parhaiten sähköpostin välityksellä asiakaspalvelu @ korutaivas.com (poista välit

Maksaminenkin on helppo, se onnistuu kaikilla verkkopankeilla, Visa-, Visa Electron- tai MasterCard-korteilla sekä tietysti laskulla. Postiennakko ei onnistu. Vasemmalla näkyy vielä kuvanakin etten ihan omiani selittele :)

Tässäpä tämän kertainen esittely yhdestä itse suosimastani verkkokaupasta. Toivottavasti oli jotain apua, ja suosittelen kyllä tilaamaan heiltä ! Aloittelevan helmeilijä kauppa ehdottomasti, kaikki löytyy muutaman klikkauksen päästä eikä sivuilla ole mitään turhia härpäkkeitä. Mun mielestä muutenkin verkkokauppojen nettisivujen ulkoasu merkitsee todella paljon, itse esimerkiksi juuri tämän seikan vuoksi suosin ennemmin korutaivast sekä HelmiQ, kuin Villihelmeä. Villihelmen nettisivut ovat jotenkin kauhean jähmeät ja etsimäänsä joutuu etsimään todella kauan mikäli ei tiedä mistä sen löytää. Olenkin vain kerran heiltä tilannut, ja ennemmin katselen HelmiQ:n valikoimaa, koska heillä nettisivut ovat yksinkertaisemmat. Helmien lajittelukin tekee jo paljon ! Suosittelen siis tutustumaan näihin nettisivuihin ihan vaikka vaan mielenkiinnon vuoksi !


Johanna Kurkela - Rakkauslaulu, love it !

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !