Sivut

perjantai 13. huhtikuuta 2012

Kuvat tilaustyöstä

Tässäpä tulee postausta uusimmasta tilaustyöstä, tai no kuvat lähinnä siitä. Tuolla pari postausta aikaisemmin kirjoittelinkin jo kuinka sain uuden tilaustyön ja piti tehdä kaulakoru korvakoruihin sopivaksi. Kaulakorusta tuli todella nätti ja kesän väreihin sopiva, pastellia myös niinkuin trendit lupailevat täksi kesäksi :)

Kaulakoruun sain ujutettua aikaisemmin käyttämättömiksi jääneitä pisaroita, joissa oli "väärässä" kohdassa reikä. Tilatessani niitä, kuvittelen että reikä olisi läpi pisaran, mutta se olikin sieltä kapeammasta päästä vain, joten sitä ei voinut käyttää korvakoruihin, tähän kaulakoruun ne sitten sopivatkin kuin nakutettu ;) Kaulakoru sai myös muita pinkin sävyjä, sekä kirkasta ja hieman tummia sävyjä ettei tulisi liian öklön ihana. Mielestäni onnistuin ihan hyvin ja asiakaskin tykkäs, joten mikäs siinä, paketti postiin vaan ja tuomaan iloa ja nautintoa muillekin !

Tässä alla muutama kuva tästä työstä, hieman tuli suttuisia kuvia, mutta antaa olla. Jouduin ottamaan kuvat ennen työn valmistumista ettei tarvitse alkaa purkamaan valmista työtä kokonaan mikäli se ei asiakasta olisi miellyttänyt. Tästä syystä siis kuvat hieman outoja... Pahoittelut !
Tosiaan korussa on keskellä tuollainen vähän kukkaa muistuttava juttu, ja reunoilla sitten näitä pisaroita ja vaikutelma on tosi nätti, omaan silmään miellytti todella paljon ! Muutoin tuon ketjuosion tein yksinkertaisesti, kirkkaita helmiä käyttämällä ja lisäämällä vain muutaman pinkin pienen helmen, jottei olisi kuitenkaan liian pliisu.

Illalla tulossa lisää koruaiheisia postauksia, joten pysykäähän kuulolla ! Ja kerron myös jossain vaiheessa minkälaista tilausta lähtee korutaivaaseen jälleen :) Korutaivas


Loreen:lla on ihan mieletön ääni, todella kaunista kuultavaa, suosittelen kuuntelemaan myös muita poppeja häneltä kuink pelkästään tuo euroviisikipale, love it !

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !