Sivut

maanantai 16. huhtikuuta 2012

Kuvia kuvien kera

Tämän päivän tarina sekä opetus on se.... Nääh, ei mittään järkevää tullutkaan mieleen, kuten jo otsikosta voi päätellä. Aivot lyö tyhjää, mitään ei tapahdu korvien välissä, täysin onttoa on, koputinkin ja kumina kuului. Koska siis, tänään tuntuu olevan aivan ylitsepääsemättömän vaikeeta keksiä kauheen fiksuja lauseita niin otin sitten enemmän kuvia. Kuvien päähenkilönä ensimmäisenä on Neiti/Rouva Iittala Ihanainen. Ihanaisten Iittaloiden kuvaamista harrastin tuossa aamupäivästä ennen lenkille lähtöä koska bongasin huipun kilpailun netin uumenista ---> Arabia kilpailu Joten tässä teille jotka eivät olleet vielä tätä hoksanneet, olkaapa hyvät !

Kuvailin noita ihan vaan senkin kannalta että ne ovat ihan uusia, maljat ostin viikonloppuna ja tuon ihanan tulenpunaisen aalto kynttilätuikun ostin kirpparin kautta, oijoi <3 Muut kuvissa esiintyvät Kivituikut olen ostanut myöskin kirpparin kautta, ja rakastan myös niitä ! Vaikkei sininen niin kauheasti ole minun värini niin ne ovat silti kauniita. Tahdon kerätä pikkuhiljaa nuo kaikki värit kivituikuissa ja asettaa ne joskus omakotitaloon muuttaessamme takan reunustalle. Alla oleva kuva on lainattu weheartit.com:n sivuilta, ja tämä kuvaa lähinnä sitä mitä toivoisin joskus itsellänikin olevan. Tietty visio minulla on jo, ja tuikkujakin taitaa olla jo parisen kymmentä ! Hullua puuhaa...

Iittala_kivi_group_2011_500_large
weheartit.com
Tässä alla näkyvät omat otokseni sitten, ylläoleva kuva antoi hieman osviittaa omista näkemyksistäni sisustuksen suhteen. Vaikka tahdonkin kaikki nuo tuikut ja vielä erivärisinä niin tykkään muutoin pitää sisustuksemme vaalean ja tumman sopivana yhdistelmänä. Tulevaisuudessa omakotitalon sisustus tulisi olemaan hieman vaaleamman sävyinen kuin tämä nykyinen. Pikkuhiljaa kaikki tapahtuu, ei kannata kiirehtiä :) 


Mikäli mieli tekee, hyppäähän kelkkaan ja lähde mukaan ostoksille Iittalan verkkokauppaan Iittala. Nyt myös uusin kiinnostuksen kohteeni näissä ihanissa Arabian ja Iittalan tuotteissa on Minna Immosen tuotteet j lähinnä nuo ihana purnukat ja purkit. Voi, pystyn jo kuvittelemaan kuinka järjestelen hyllyjä joulun aikaan ja laitan hyllyn päälle kaikki purkit sievästi riviin, piparit tuoksuvat ja glögi höyryää kattilassa. Apua, ei vielä saa joulu tulla sentään, pitäydytään nyt vaan ensin tässä kesässä sentään ! Mutta kuitenkin, pikku vinkki vaan :) Ne purkit ovat todella kauniita :)


Ostin viimeksi kirpparilta kaksi Minna Immosen purkkia, joissa molemmissa oli puolikas omena sekä puukannet. Ostin myös neljä kappaletta Iittalan kuumajuomalaseja, joissa oli kädenpidin pinkin värinen. Aikaisemmin löydin myöskin kirpparilta kaksi Muurlan ja tarkemmin Tommy Tabermanin kuumajuomalaseja, joissa oli Huuma-tekstit. Kuvia näistäkin tässä alhaalla kollaasin muodossa. Mikäli ei laittaisi kollaasiin kuvia, tulisi melkoinen metripostaus eikä niitä kuvia jaksa laavata mahottomiin.


Kuten aikaisemmin mainitsin tämän tarinan päähenkilönä oli Neiti/Rouva Iittala Ihanainen sekä näitä muita härpäkkeitä kuten Arabia ja Muurla. Tämä postaus oli nyt hieman tällainen sisustusaiheinen, mutta yhtäkaikki koruilu, helmeily, sisustaminen yms. vaativat tietynlaista silmää väreille, joten uskon ettette pahastu mahottomasti jos laitan tällaisiakin postauksia välillä tulemaan :)

Seuraavan postauksen päähenkilönä onkin tämä meidän koiraksikin kutsuttu karvalapsi, sillä oli tylsää ja mulla oli tylsää, joten löimme viisaat päämme yhteen ja räpsimme kuvia sarjakuvauksella, löytöjäkin sieltä löytyi, mutta siitä ensikerralla sitten ! Näkemisiin, kiitti ja kuitti !

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !