Sivut

maanantai 30. huhtikuuta 2012

Laidasta laitaan

Olen joskus kirjoittanutkin aiheesta, ja haluan sanoa sen edelleen, blogini tulee aina olemaan painottunut koruiluun ja helmeilyyn, mutta tää homma olis aika tylsä loppujen lopuksi jos kirjoittaisin ainoastaan korujen teosta ja niihin liittyvistä asioista. Teen koruja kyllä melkein päivittäin, mutta se ei vielä ole mulle se "leipätyö", joten haluankin blogini olevan myös jotain muuta kuin korujuttuja, rakastan tätä kirjoittamista ja rakastan sitä että joku jaksaa lukea ja kiinnostua asioistani ja siitä mitä kirjoitan. Haluan pitää blogini kiinnostavana, lukukelpoisena sekä huomiotaherättävänä. Haluan herättää kiinnostusta sekä lukijoissani että itsessäsi, blogi onkin juuri minun näköisenä ja tulee aina olemaan sellainen :)
576278_380787765297483_283090091733918_1100531_2132420801_n_large
weheartit.com
Tän päivän postaukset on menny nyt vähän laidasta laitaan, mutta toivottavasti ei kuitenkaan ojasta allikkoon sentään :) Edellisen postauksen aiheena oli äitienpäivälahjat ja aamulla postauksissa käsittelin käsityö -aiheita. Tänään saatte illan viimeisen postauksen hiustuotteista joita käytän itse, niitä on vähän mutta ne ovat toimivia. Jotenka nyt saatte sitten niitä hiusjuttuja, mukavaa :)

Mulla on aika pitkät hiukset ja pyrinkin hoitamaan niitä asianmukaisesti hoitoaineilla ja muilla tököteillä. Mun hiukset asettuu jonnekin tonne alaselän kohdille ja ovat erittäin ohuet, joten niihin tarttee panostaa aika paljon että pysyvät hyvinä. Mulla on joskus hiukset ollu tosi huonossa kunnossa, ja niiden kunto alkoi parantua varmaan vasta tässä parisen vuotta sitten. Ja taikasanat oli ainoastaan "Varaa aika kampaamoon", joo, ihan oikeesti. Kävin todella harvoin ennen kampaamossa huollattamassa hiuksiani ja nyt kun olen käynyt säännöllisesti parin kuukauden välein, hiukset ovat pysyneet hyväkuntoisina. Kampaamossa käynti on melko kallista mutta kyllä itseensä saa panostaa ja pitääkin !

Mikäli kampaamossa käynti tuntuu liian kalliilta esimerkiksi joka kuukausi tee kuten minä, osta hyvät hiustenhoitoaineet ihan shampoosta ja hoitoaineesta lähtien ja paranna niiden vaikutusta muilla hiustuotteilla. Mun hiustuotteet ei nyt oo sitä ihan parhaimmistoa, mutta sopivat mun hiuksille enemmän kuin hyvin. Joten pystyn kyllä suosittelemaan näitä käyttämiäni tuotteita. Tässä alla on useimmiten käyttämäni tuotteet, ihan perustökötit suihkussa. Kaks putkiloo Dovea, koska ne sopii mun hiuksille parhaiten. Sitte on tollanen kampaamosta ostettu K Professionalin Color Mask Latte, ihan täydellinen ! Pitää värin hyvänä jatkuvasti, käytän tätä aina kun pesen hiukseni eli sen pari kertaa viikossa. Hiuksia ei saisi pestä liian usein, eli se pari kertaa riittää ihan oikeesti kun on totuttanut hiukset siihen rytmiin ja jos käyttää oikeita aineita niin rasvoittumista ei tule.

Hiusten pesuaineet.


Näiden perusjuttujen lisäksi käytän kahta erilaista hiustenhoitoainetta jokaisen hiustenpesun yhteydessä, kuivashampoota, hiuslakkaa ja joskus pari kertaa kuukaudessa yöksi hiuksiin jätettävää hoitoainetta. Nämä kaksi hoitoainetta joita käytän kokoajan ovat myöskin kampaamosta ostettuja, mutta niitä myydään myös muualla esim. Sokoksessa. Nämä ovat myös KC Professionalin tuotteita. 

Four Reasons Repair mist ja color mist, loistavia tuotteita :)
Shitten on tämä kuivashampoo jota käytän nyt vaikka oikeesti haluisin käyttää yhtä toista, mun pittääkin ostaa sitä Oulun reissulta, sieltä saa vähän halvemmalla :) Nykyinen käytössä oleva kuivashampoo on Sunsilkin tuote, eikä ehkäpä niin kauheen hyvä, ainakaan mun hiuksille. Se tekee päänahan kuivaksi ! Muuten kyllä ihan toimiva. 


Kuivashampoo jota haluaisin käyttää ja jonka aion ostaa taas Oulun reissulta on merkkiä nimeltä Klippoteket, ja siinä on semmonen auringon kuva, oikein veikeen ja kutsuvan näkönen purnukka :) Oon ostanu tätä ainaki Emotionista ja Stockalta, aika kallista tais olla, mutta täydellinen !! Kuva alla !

google.com
Sitten vielä tällainen todella harvoin käytetty, ehkä vaan pari kertaa kuukaudessa käytetty yöksi hiuksiin jätettävä hoitoaine. Tätä laitetaan ja hierotaan ainoastaan latvoihin ja jätetään yöksi vaikuttamaan, aamulla latvat ovat ihanan silkkiset ja pehmeät. Käytän harvoin tuota koska se on aika "voimakas" aine, eli jos käyttää usein saattaa hiukset rasvoittua aika pahasti ja joutuu sitten tavallaan turhaan pesemään hiukset. Ja tätä käytetään tosiaan vaan latvoihin, jos laittaa muualle tulee rasvottunut ilme, ei hyvä. Muutoin loistava tuote jos joskus harvoin tahtoo helliä hiuksia kunnolla. Tuote on Elvital Re-Nutrition Night elixir.Harvoin käytetty hiuslakka, mutta todettu toimivaksi ! Wellan Shocwaves :)
Kuvista jäi pois vielä se yks aine jota käytän ku suoristusrautaa tai kuivaajaa käytän, se on merkkiä TRESemme, semmonen musta pullo. Ihan hyvä aine, onkait niitä parempiaki, mutta sitäkin käytän aika harvoin ni ei viiti niin kauheesti siihen panostaa, hyvä tulee tuollakin aineella :)

Siinäpä tais ollakin nuo tärkeimmät aineet. Eikait sitä kauheesti muuta tarvitsekaan. Oon tyytyväinen näihin, ja tulen toimeen näillä sekä säännöllisillä kampaamokäynneillä.

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !