Sivut

tiistai 24. huhtikuuta 2012

Lauantain shoppailusaldoa

Jaha, back in business taas ! Pahoittelut että blogin puolella on ollut hiljaista tämä viikonloppu ja maanantai myös, oli kauheasti menoja ja kauheasti tekemistä, en millään ehtinyt ! Enkäs itten halunnut kuitenkaan tehdä postauksia mitenkään puoliteholla, haluan oikeasti ja aidosti panostaa tähän, silloin myös postauksien tulee olla laadukkaampia kuin parin rivin moikkauksia :) Jotenka, pahoittelut hiljaiselosta, mutta täällä ollaan taas, virkeinä ja ahkerina arjessa kiinni.

Tämän illan postauksen aiheena onkin viime lauantain shoppailusaldo, kuvailin pikkusen ostoksiani tähän loppuun. Lauantaina käytiin tosiaan äitin kans tuossa Rajalla ostoksilla sekä myös Haaparannan puolella Ikeassa. Ikeasta löytyi muutamia sisustusjuttuja, ihan pieniä vain, ei ollut kauheasti tarvetta millekään. Halusin vain muutaman lasimaljakon lisää sekä kuivakukkia niihin koristeiksi. Muutamia löytöjä sain myös haalittua kärryihin täytteeksi, hih :) Kärryihin eksyi siis lasimaljakoita, muutamaa erikokoa, kuivakukkia, säilytyslaatikko, tiskiharja (:D), karahvi ja tais siellä jotain muutakin turhanpäiväistä olla... Ikeasta selvittiin siis erittäin nopeasti, yllättävän etten sanoisi, yleensä siellä vierähtää ainakin tunti, nyt meni vaan 20min !


Kesällä aion täyttää näitä lasimaljakoita jos vaikka millä mitä vaan luonnosta löytyy, kukkia, kiviä, hiekkaa, käpyjä yms, mielikuvitusta vain peliin !


Karahvi, joko viinille tai ihan vaan vedelle. Musta tää oli niin kaunis !
Ikean ostokset olivat siinä, sitten mennään seuraavaan putiikkiin :) Ikean jälkeen mentiin Rajalle, eli sinne isoon ostoskeskukseen Tornion puolella ihan tuossa rajalla. Siellä käytiin syömässä Raxissa puffettia, ei ollut kovinkaan maittavaa, mutta menihän se. Laatuaika maman kans on aina mukavaa, ei se sille paikalle tai edes ruualle oo niin väliksi :) Ruokailun jälkeen kävin Pentikin liikkeessä, ai että, olisin halunnut ostaa kaikki tavarat sieltä ! Onneks en ostanut, tyydyin vain pariin pikku juttuun, mutta ne oli sitäkin tarpeellisemmat ja kauniimmat. Ostin siis poistotuotteista kauniit salaattiottimet jotka olivat puiset sekä sellaiset isot "pinsetit", joilla on helppo liikutella esimerkiksi fileitä ruoanlaitossa, ja nämäkin olivat niinikään puiset. Nämä puujutut innostavat minua nyt kovasti, tahtoisin myös pari tarjoilukuppia, tarjottimen sekä salaattikulhon jotka olisivat kauniit akaasiapuun väriset, niinkuin nämä kahdet ottimet. Kuvia alhaalla ! Ottimet ovat yhdessä Ikeasta ostetusta lasimaljakossa, näyttivät siten kuvattuna nätimmiltä !


Pitsalaatikkokin tahtoi kuvaan !
Rajalla palloilun jälkeen aiottiin suunnata kotia kohti, paitsi että tahdoin pysähtyä vielä Tornion Tamppiksen askartelupuolella, PAHA VIRHE ! Ostin korillisen tavaraa, tulin hulluksi, menetin järkeni, ounou. Noh, sentään kaikkea tarpeellista :D Mutta siellä oli niin ihania tavaroita, siis kuitenkin ihan perustarvikkeita, mutta silti, kuolasin ihan täysillä ! Selvisin kuitenkin suhteellisen hyvin tästä koitoksesta, onneksi äiti oli pelastamassa ja tökkimässä mua välillä kohti kassaa, tänks ! Sain pussillisen ihanuuksia, helmiä siis lähinnä ja olin onnellinen aivoton jälleen. Kotiin oli sitten tämän jälkeen kiva mennä, hyvällä mielellä. Kuvia myös näistä ostoksista alla, hieman huonoja kuvia kun jouduin ottamaan niistä iltasella kuvia.Siinäpä oli muutamia kuvia lauantaina ostoksista, olkaapa hyvät. Muutoin lauantaina meni hyvin, ystävien kanssa aikaa viettäen ja pitkästä aikaa hieman juhlien, sivistyneesti tietenkin ;)


Loistokas kappale jälleen, ihanuus, ja uus tuttavuus <3

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !