Sivut

tiistai 10. huhtikuuta 2012

Lomalta takaisin

Siinä se pääsiäinen meni taas, ja samalla hieman pidempi loma myös ! Huoh, jälleen arkeen paluu koitti, karumpana kuin koskaan... Meniköhän se kevätkin siinä samalla hukkaan kun lunta tuiskuttaa niin että ikkunat helisee... Loma tuli todella tarpeen ja osasimme nauttia siitä täysin siemauksin. Vietimme aikaa ihan kahdestaan ja teimme kaikkea mitä ei juurikaan ehdi arkena touhuamaan, muunmuassa keskityimme suursiivoukseen (:D), elokuvien katseluun, lenkkeilyyn ja herkutteluun toki !Pääsiäisen vietto alkoi siis perjantaina kun saimme siivottua koko kämpän lattiasta kattoon, ai että olikin kiva tunne. Harvoin sitä jaksaa siivota koko kämppää ja jynssätä joka paikkaa "hammasharjalla" ! Lähinnä tämän siivouksen tarkoituksena oli raivata tilaa mikäli illemmasta tulisi ystäviä viettämään aikaa ja juhlistamaan pääsiäistä, mutta kaikilla olikin omia menoja ja mökkeilyä luvassa. Viettelimme sitten koko pääsiäisen ihan vaan rauhassa oleskellen, ilman turhia hälinöitä, ehtiihän tuota.


Lauantaina kävimme sitten aamupäivästä pitkällä lenkillä koiran kanssa, n. 6km tuli käveltyä, loistava olo tuli sen jälkeen ! Täällä meidän perällä on todella mahtavat ulkoilumahdollisuudet ja oman valinnan mukaan voi valita reitin jossa saa kulkea ihan rauhassa tai vaihtoehtoisesti hieman vilkkaammilla seuduilla. Itse tykkäilen enemmän kävellä rauhallisella alueella ja siten että koiran voi päästää kulkemaan omia polkujansa, hihnaa on niin vaivalloista raahata mukana, huoh :) Lenkin jälkeen taisimme suunnata vanhemmilleni kyläilemään ja sain houkuteltua äitinikin pitsalle kanssamme, ai että pohjoisen ja Kemin pitseria San Milano on sitä parhautta, mikään muu pitsa ei ohita heidän pitsaansa, voi luoja mikä makujen elämys <3 Illalla vietimmekin sitten rauhallista kotiaikaa muutaman siiderin voimin ja elokuvia katsellen, mukavaa :)


Sunnuntaina lenkkeilimme myöskin n. 6km reitin ja kävimme vanhemmillani syömässä, jonne tulivat myös mummo ja pappa ja pikkuveli daaminsa kanssa. Uijui, pääsiäisen herkuttelut kruunasi oikein ihanat sisäfilepihvit kunnon marinadilla sekä kermaperunat, aijettä ihanaa. Vatsat pullollaan herkkuja ja pannaria kurvasimme kotiin taas ja kohti omaa illanviettoa. Sunnuntaina kävimme myös hakemassa Makuunista pari leffaa ja karkkia, siinäpä se sunnuntai-iltakin meni. Leffat olivat Warriors sekä Vares -sukkanauhakäärme, loistavia olivat molemmat, varsinkin Warriors !! Suosittelen jos kaipaa kunnon äijäleffaa :)

Maanantain vietimme aamupäivän katsoen Vares -leffaa, jonka jälkeen kävimme anopilla syömässä pääsiäisruokaa, joka sisälsi karitsaa tai lammasta, mitä lie, sekä kermaperunoita. Siinäpä sitä olikin, tuli ainakin rentouduttua kunnolla, minä ainakin nautin oikeesti todella paljon, harvoin saa T:n kanssa olla yhtäsoittoa näin paljon, oikein kunnon laatuaikaa sanoisinko.


Pääsiäisen ajan rauhotuimme siis kunnolla ja keskityin itsekin ainoastaan olemiseen, en siis koskenutkaan koruihin, muuten kuin asettelin niitä omiin korviini ;) Mutta muuten jätin ne ihan suosiolla laatikoihin, jatkan taas tilaustöiden tekemistä kun sille päälle satun. Joskus täytyy osata rentoutua ja unohtaa muut kiireet, jaksaa taas ihan erilailla ja uudella energialla jatkaa siitä mihin on jäänyt tai aloittaa ihan puhtaalta pöydältä.

Mukavaa arjen alkua taas kaikille ja tervetuloa taas blogin pariin, tästä se taas jatkuu pienen hiljaiseloa jälkeen. Muutama päivä saattaa mennä ihan vain kuulumisien kerronnalla, mutta enköhän saa taas tehtyä muutamia koruja näytille, tilaustyökin pitäisi aloittaa piakkoin, sekin pitäisi olla toukokuussa valmis.


<3

2 kommenttia:

  1. Anonyymi17/6/12

    Tulen Kemiin pistäytymään elokuussa. Kiitos ruokapaikkavihjeestä. Tosin mammojen ruoat kuulostavat vielä herkullisemmilta kuin pitsa. Korusi ovat kauniita ja niissä on oma tyyli vaikka ne samalla ovat muodikkaita. räpyläsi ovat myös kunnossa joten tee ihmeessä itsellesikin kesäinen nilkkakoru.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kovasti kommentistasi ja kehuistahan tässä ihan punastuu :) Käy ihmeessä Kemiin tullessasi San Milanossa, Suomen parhaat pitsat, pari euroa kalliimmat kuin muualla mutta siitä kyllä kehtaa maksaakin :) Sieltä saa myös a la carte -sapuskaa, hyvää on !

    Häätynee tehdä omiinkin räpylöihin koristeita, kiitos kovasti :) Tervetuloa lueskelemaan uudestaanki ! Hyvää kesää !

    VastaaPoista

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !