Sivut

keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Meripihkaiset korvakorut

Tässä postauksessa esittelyyn pääsevät eilisillan tuotokset, tein neljät korvakorut sillä kertaa ja tässä tulee niistä toiset esittelyyn. Mielestäni on mukavampi sekä itselleni että lukijoille tehdä erilliset postaukset koruista, varsinkin kun nykyään en tee enää "massatuotantona" koruja, vaan lähinnä fiiliksen ja kysynnän mukaan. Pääsee lukijakin paremmin sisälle sen kertaisen korun ytimeen kun ei tarvitse laavata montaa erilaista korua läpi. Pystyy keskittymään yhteen ainokaiseen kaunokaiseen :)

Tässä siis tulee seuraavaksi kuvien muodossa mitä sain aikaiseksi. Korvakoruissa käytin hopeoituja materiaaleja, niinkuin aina ja kokosin korut tuollaisten ihanien meripihkan väristen tyynyjen ympärille. Noiden tyynyjen väritys oli niin kaunis että ah ja voi ja huokaus. Tuosta materiaalista voisin melkeimpä työstää rannekorun, vaikka omaan käyttööni, sen verran kauniisti se välkehtii ja saa harakan taas heräämään eloon ! Lisäsin tyynyjen mollemin puolin kauniita shampanjan värisiä biconeita sekä ruusukullan värisiä välihelmiä tuomaan meripihkan väriä ja luonnetta paremmin esiin. Ai vitsit että tuli kauniit ! Voiskohan nää syödä ?!Kattokaas nyt kuinka kauniit niistä tuli, uijui <3
Näissä meripihkaisissa tunnelmissa jään mietiskelemään päivän touhuja ja palaan illalla asiaan. Illalla tulossa esittelyyn ajastetun postauksen myötä toiset ruskean sävyiset korvakorut, niitä odotellessa nauttikaa keväästä !

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !