Sivut

tiistai 3. huhtikuuta 2012

MoreMoreMore !

Sain uuden tilaustyön jälleen, tällä työllä ei tosin ole mikään kauhea kiirus, josko ens kuun puolella saisin valmiiksi niin hyvä on :) Tilaus koski aihetta nimeltä kaulakoru moneen käyttöön.

Asiakas haluaa siis kaulakorun, jonka saa kiedottua kaulalle pari kertaa, mutta myös tilaisuuden tullen siitä saa oivan käsikorun ja rannekorun, eli sen voisi kietoa ranteeseen useammalle kierrokselle. Aika hauska idea ja käytännöllinen, pitääpä alkaa suunnittelemaan tätä idean toteutusta.

Väritoiveet olivat musta, turkoosi, vihreä, punainen ja varmaan kirkas sopii hyvin jonon jatkoksi. Eli väritoiveina oli vaikka mitä, aikalailla saan käyttää omaa luovuuttani. Tyyliltään korun tulisi olla aika samantyylinen mitä teinkin aikaisemmin tälle samaiselle asiakkaalle. Helmiä sinne tänne ja hempeä ote koko työhön niin pitäisi kaunista jälkeä tulla.

Alla kuvina sitä millaista tyyliä luultavasti ollaan hakemassa ja millaisia värejä itse haluaisin koruun käyttää. Uijui, tykkään niin näistä tilaustöistä, saa toteuttaa itseään ja tietää että tilaaja varmasti tykkää tuloksesta :)

HelmiQ

Tumblr_m063ujlz0o1qjmpcto1_500_large
Weheartit.com

Tumblr_m1wygf1pgo1qeo4lho1_400_large
Weheartit.com


justviva.com


pearlsonly.com
Hieman jos jotain tämäntyylisiä tai oikeastaan näillä väreillä yrittäisin pelata. Tyyliltään koru tulee olemaan paljon hempeämpi, ei siis pelkkää kaulanauhaa tai helmiä jonossa, vaan jotain ihan muuta. Toivottavasti asiakas pitää lopputuloksesta ja voimme kaikki hymyillä tyytyväisinä.

Pikku postaus näin illan päälle, huomenna sitten enemmän taas. Yritän illalla tehdä parit korut jälleen, jotta pääsen näyttämään niistä kuvat huomisen postauksissa. Piakkoin näemme taas, muistakaahan pitää mielet virkeinä ja sormet vetreinä että helmet pysyvät tiukasti hyppysissä ;)


<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !