Sivut

lauantai 14. huhtikuuta 2012

Otsikko.

Jotain muuta jos keksis välillä, ettei menis nää postaukset ihan täysinkorupainotteisiksi, ei siinä että niissäkään mitään vikaa on... Mutta itseäni tässä nyt lähinnä ajattelen. Korujen sijasta tänään teen tähän postaukseen ihan jotain muuta, vaikkapa nättejä kuvia ja omaa värimaailmaa pään sisällä tai jotain, mutta ei koruja !

Pään sisällä tosiaan olotila on aikalailla sama ku mitä ulkona näkyy tällä hetkellä, harmaata, jäätä, loskaa, märkää ja ällöttävää :D Ulkona sataa nimittäin lumen, rännän ja veden sekoitusta eli ei kovin tee mieli lenkillekään lähteä, tarvis kumpparit kinttuihin. Missä se kevät viipyy, mua kyllästyttää jo odotella sitä ! Välillä aurinkokin jaksaa paistaa ja kutitella kivasti nenää aivastusten toivossa, mutta sitten se taas häipyy ihan yhtä nopeesti kuin tulikin. Huoh, ehkäpä se vielä sieltä tulee, ei se kesä oo vielä ykskään vuosi jättänyt tulematta. Jotenki sitä tänä vuonna odottaa entistä enemmän, mikähän siinäkin on... Ehkäpä se että kotona istuskelu on pitemmän päälle melko tylsää ja sitä alkaa odottamaan erilaisia asioita kuin ennen, tai silloin ku oli jatkuvasti jotain tekemistä, koulua tai töitä...

558498_436530766360827_186709008009672_1910283_1272454487_n_large
weheartit.com
Mutta hei, jotaki iloisempaa pliis tähän masisoloon ! Mietitäänpä vaikka mitä suunnitelmia voitais kesäksi keksiä, mulla tulee pari mieleen heti ;) Kuvien muodossa....

Mökkielämää

Keikoille mieleni halajaa, kuvassa Raaka-aine !

Kesä ja kärpäset !

Tumblr_lxlt2q2yhd1qfvwaoo1_500_large
Jäätelö on parasta kesässä !
weheartit.com

E6af6329840b479db3c831c1bc46d28e_7_large
Kauniit kesäyöt
Suunnitelmat siis kesäksi ovat aika basic, mutta juurikin niin tärkeitä kuin voivat vain olla. Kesällä on pakko lähteä piipahtamaan pääkaupunkiseudulla ehdottomasti Korkeasaaressa, ja muutenkin leikkiä turistia ihan täysillä ! Viroon on päästävä myöskin reissua tekemään, ihan lomareissun kannalta pohdittuna toki ;) Muutoin aion kesäni viettää ihan rauhassa ja aurinkoa palvoen mikä se vain olisi mahdollista ! Festareilla on päästävä käymään samoten kuin uimassa, ai että, tuleepa niin kiva olo kun miettii tätä kaikkea jo valmiiksi.

Pidetäämpä tämä postaus tällaisena hieman kesäisempänä ja toivorikkaampana, jos se kesä ja kunnon kevät sieltä vielä tulisi ! Vauhtia kyllä saisi laittaa enemmän ! Kiitti ja kuitti, seuraava postaus onkin sitten korujakoruja ja vielä kerran koruja.

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !