Sivut

torstai 19. huhtikuuta 2012

Päivä taas pulkassa

Ja ilta tullut on, urut soi kylä nukkuu, vain vanhan holvikirkirkon muurit kuulee musiikin... Ja niin edespäin. Täällä on siis jälleen ilta tullut ja päivä on aikalailla pulkassa taas. Päivään mahtuis taas jos jonkinlaista puuhaa ja toimintaa, oli oikein mukava päivä. Aamupäivän oleskelin ihan rauhassa kotosalla ja tekkiin blojuttuja, päivittelin hieman facebookin korukansioita ja kaikkea muuta sellaista pientä. Kuvailin yhtä korua, siitä tuli hieman kyselyä. Katselin myös Huutonetin tarjontaa jälleen, tällä kertaa 925 sterling hopeisia korujuttuja, josko saisin jostain tilattua vaikka vaan korvakorukoukkuja varastoon, ja toki vaikka hieman halvemmalla jos vaan mahdollista :) Muutoin päivittelin myös verkkokauppoihin tekemiäni ostoslistoja hieman tähän hetkeen. Tällaista pientä siis tänään aamupäivästä.

Aamupäivä meni siis tohistessa omia juttujani sekä korujen parissa että blogin, T tulikin sitten jo kohta kotiin töistä. Tänään oli myös salipäivä, käytiin yhdessä tuossa läheisellä kuntosalilla joka on ilmainen ! Salipäivään kuului pieniä lihasten ja löllöjen kiinteyttämistä. En tahdo liikaa pumpata isoilla painoilla, tahtoisin vaan hieman kiinteytyä sekä saada jotain pientä voiman tapaista jonnekin, ettei nyt ihan riukukepiltä näyttäisi ;) Salin jälkeen painelin äitin luo hoitoon vähäksi aikaa, siellä on mukava käydä purkamassa päivän tai parin touhuja ja puhua niin paljon kuin sielu sietää :) Pientä terapiaa aina välillä, tai no joka päivä, asuvat liian lähellä :D

Äitin luona aloitin uutta harrastusta, toivottavasti hieman pysyvämpää jotta voisin myös täällä esitellä aikaansaannoksiani. Mainitsinkin joskus siitä että äitini tekee aivan ihania Juhannusmattoja matonkuteista tai ontelokuteesta. Hän on saanut todella paljon kiitosta töistään, joten halusin sitten minäkin ottaa osaa tähän harrastukseen, ovat niin kauniita ja erittäin helppoja tehdä ! Virkkuukoukku vaan kouraan ja matonkude toiseen ja anna mennä ! Alla pieni kuva yhdestä tällaisesta jo valmiina olevasta matosta. Matonkuteista voi tehdä vaikka mitä, tässä alla myös kuva koreista mitä hän on tehnyt, ja aion minäkin harjoitella tällaisen tekemistä !Käsityöpajan jälkeen otin kaaran alleni ja painuin kotiin. Kotona olikin odottamassa ruoka valmiina, hyvä ettei nyt ihan lautaselle asti ollut ehtinyt :) Ihana kun sai pitkän päivän jälkeen hyvää ja terveellistä ruokaa, kanaa chilillä ja limepippurilla maustettuna sekä raikasta vihersalaattia kaveriksi. Oijoi, täällä meillähän tosiaan mies hoitaa kokkauspuuhat, hän kun nauttii siitä. Mitäpä minä siihen sekaantumaan kun toinen kerta tykkää, itsehän en todellakaan nauti ruoan teosta, ostaisin ennemmin kaiken valmiina :D

Iltapostauksena saatte tyytyä ihan vain tällaiseen hieman fiilistelynoloiseen mietiskelyyn ja omiin pohdintoihin, mutta tervettä se on sekin joskus. Huomenna taas tulee postausta koruista ja toivon mukaan myös juttua niistä tilaamistani Huutonetin ihanuuksistani. Toivottavasti ne olis jo huomenna postilaatikossa, muuten joudun sinnittelemään maanantaihin asti ! Siitä yhdestä tilaustyöstä muuten, siihen saan varmuuden toivottavasti viikonlopun aikana ja pääsen alkuviikosta tekemään ne isommat helmitilaukset verkkokauppoihin, jei ! Oli muuten tämä kyseinen asiakas tykännyt koruista, ihana kuulla jotain tuollaista !


527058_341457029234929_287543077959658_940006_707234881_n_large

Kesä sais tulla jo, mutta ei siitä taida olla toivoakaan, ainakaan lähiaikoina ! Viikonlopuksikin luvattiin niin tajutonta lumisadetta että oksat pois, APUA ! Ehkäpä vappuna vois tareta vaikka ilman pipoa... Fiilistelkääpä tekin hetki joitain ihania kesämuistoja ja koittakaa selvitä vielä vähän aikaa, kyllä se kesä sieltä on joka vuosi tullut, ei se jätä meitä tänäkään vuonna pulaan. Huomiseen !

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !