Sivut

perjantai 20. huhtikuuta 2012

Perjantain korupostaus

Mun motto on nyt vaikka tällä hetkellä se että korupostaus päivässä pitää mielen virkeänä, omani siis ;) Joo, eli pikkunen pikapikapostaus korumaailmasta tähän väliin, illalla kattoo sitte jos energiaa riittää niin voisin vaikka taikoa tänne jotain, pupuja hatusta kenties ?

Joo'o, eli tässä tulee. Tein korvakorut, ja tässä ne tulee. Näistä tuli niin herkut, että taidan käyttää samaa ideaa myös muilla väreillä, aijai että ku voisin vaikka syödä nää ! Tein normaalia pidemmät näistä, tai no normaalin pituiset on mulle sellaiset jotku ehkä 3-3,5cm pitkät roikkuvat ihanuudet, mutta näistä tuli nyt ainakin tuplaten tuon mittaiset and I love then, so so much ! Käytin korviksiin tosiaan niitä samoja suloisia violetteja helmiä mitä noihin pari postausta aikaisemminkin esittelemiini korviksiin. Eli korut saivat violettia ja valkoista itselleen ja minä sain korut itselleni, hyvä kauppa eikö totta. Ja jotta violetti väri tulisi hyvin esiin, laitoin mukaan kuupintaisia  valkoisia helmiä sekä hopeoituja kukkarondeleita, näin sain kaikki nätit värit esiin, eivätkä värit tukahduttaneet toisiansa. Helmet on muutenkin hyvä aina erottaa jollain, vaikkapa tällaisilla kukkarondeleilla joita ei periaatteessa suuresti huomaa, mutta jos ne ottaisi sieltä välistä pois korut menettäisivät selvästi jotain tärkeää. Alla kuvia näistä korvakoruista :)
Muistutusta vielä, mikäli tykkäät seurailla blogiani ja tekemisiäni niin liitythän lukijaksi sekä tilaajaksi, näin myös minä tiedän että jotakuta oikeasti kiinnostaa :)

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !