Sivut

lauantai 21. huhtikuuta 2012

Pientä sisustustavara ekstraa

Pienen pientä sisustus postausta tässä tähän väliin ja hyvää huomenta muuten kaikille tässä samassa lauseessa ! Räpsin eilen kuvia päivän ostoksista, jotka sisälsi jotain niinkin isoa sisustustavaraa kuin kaksi kappaleta Iittalan Kivi tuikkuja. Mutta nehän oli siis sitäkin kauniimpia, kirppikseltä löysin sammaleenvihreän tuikun ja Cittarin keräystarjouksesta ostin vaalean lilan värisen tuikun. Kerroinkin aikaisemmin jossain postauksessa että haluan kerätä kaikki värit mitä näissä tuikuissa on. Tällä hetkellä alkaa olemaan jo melkoisen hyvä kokoelma tuossa ikkuna laudalla. Pelkästään ikkunalla on noin 10kpl, en tiiä tarkalleen montako, en jaksanu mennä laskemaan. Ja muualla kämpässä on varmana samanverran että näitä kyllä löytyy ja paljon...

Räpsin myös kuvia muista kivoista jutuista, muumimukista ja muumipatalapuista jotka sopi tähän värimaailmaan nyt kivasti. Kuvailin näitä ostoksia ja juttuja eilen siis ihan illalla, vaikka toisaalta oli valoisaa niin siltikin liian hämärää että olisi saanut fiksun näköisiä ja oikealla valolla olevia kuvia. Koittakaa pärjätä näiden kanssa sitten. Ostin tänään myös kirpparilta Minna Immosen kauniin tähtipurkin, siitä myös kuvia sitten kollaasissa mihin kokosin muutkin ostokseni.

Eilen sain myös "tilaustyön", eli korjaan yhdelle asiakkaalle hänen vanhan korunsa ja entisöin sitä hieman, oli mennyt poikki joskus eikä hänellä ollut tullut sitä sitten koskaan korjattua. Minähän innoissaan otin työn vastaan, koska se on taas yksi askel eteenpäin siinä että muutkin ihmiset alkavat tuntemaan korujani ja sitä mitä teen. Tästä projektista myöhemmin kuvia ! Markkinointia markkinointa ;) Äitini tilasi minulta myös työkavereillensa kesälomalahjat jajaja kyllähän noita pikku projekteja tässä on vireillä koko ajan.

Kävin eilen tekemässä äitillä myös pari kierrosta jälleen mattoa ja looking pretty good ;) Laitan siitäkin kuvaa myöhemmin taas. Nyt suljen jälleen suuni ja annan kuvien puhua puolestaan !


<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !