Sivut

perjantai 6. huhtikuuta 2012

Pitkäperjantain nautiskelua

Pääsiäinen on täällä taas, ja hieman pitempi rentoutumisloma. Ihana tunne kun ei tarvitse liikkua minnekään, korkeintaan lenkille, mutta senkin tekee nautinnosta eikä pakosta. Kenelläkään ei ole kiire minnekään, ei tarvitse juosta kauppaan, koska ne eivät ole auki, saa vain olla. Nautinnollista, erittäin :)

Heräsin tänään aamulla siihen kun pieni karvalapsemme tahtoi ruokaa ja lenkille, pakko oli herätä, ei siinä tuhinassa unta enää olisi saanut, huoh. T ollut yön töissä, joten ei häntäkään voinut herättää, jotenka itse oli herättävä, enkä saanut enää unta tämän aamuisen episodin jälkeen. Nyt vuorossa on odottelua että kehtaan mennä herättämään T:n, ja saan tökätä sille mattopiiskan kouraan ja komentaa pihan perälle mattoja hakkaamaan. Olen niin innoissani pääsiäisestä, vapaista, lomasta, auringosta ja siitä että illalla meillä on suunnitelmissa kavereiden kanssa illanistujaiset. T saa siis kunnian hoitaa mattojen piiskauksen tänään, jos nyt ei kuitenkaan heti kun herää ;) Melkein kuitenkin !

Tänään iltaamme kuuluu siis siivousta, rentoutumista, ehkäpä lenkkeilyä ja illalla sitten menoa ystävien kanssa. Loppu loma sitten vain ollaankin kahdestaan ja toivon mukaan käymme jossain syömässä ja elokuvissa, saa nähdä mitä se tuo arjen sankari kehittelee mun pääni menoksi :)

Mutta pidemmittä plörinöittä ja jutustelut sikseen, tulin ihan oikeallekin asialle tänne tänään. Esittelyyn pääsevät uusimmat korvakorut, jotka taisin tehdä jo toissailtana, en saanut vain aikaiseksi kuvata niitä ja laittaa esille.
Näissä korvakoruissa käytin valkoisia sekä vaalenavihreitä helmiäislasihelmiä, ruusukullan värisiä välihelmiä sekä aivan ihania tiibetin hopeisia välihelmiä joissa on todella kaunis ruusu. Korvakoruista tuli todella yksinkertaiset, mutta samalla kuitenkin näyttävät. Seuraavaksi kuvien kera selitystä.
Carrie Underwood tehnyt loistavan biisin, vaikka täytyy ehkä myöntää kun eilen katsoin American Idolia tv:stä tykkäsin enemmän Hollien versiosta, siinä oli jotenkin enemmän sitä tunnetta ja herkkyyttä mukana, kun taas Carrie "osaa" jo laulaa ja tehnyt uraa enemmän, hänellä on kokemusta ja se kuuluu hänen laulustaan. Hollien versio jotenkin sykähdytti, koska nuori pieni tyttö laulaa niin komealla äänellä että kylmät väreet menivät päästä varpaisiin. Erittäin kaunista, molemmilta neitosilta.


Ja nyt kun kerta paneuduin tähän aiheeseen niin paneudutaan sitten hieman enemmänkin, eli mitäpä mieltä olette Phillip Phillipsin tyylistä laulaa ? Mielestäni erittäinkin loistava, kukaan muu ei laula tällä tyylillä ja hänen äänensä on miellyttävän pehmeä, myös tällaiseen kappaleeseen. Omasta mielestäni loistava esiintyjä ja erittäin nöyrä persoona.


Myös toinen sykähdyttävä esiintyjä on sarjassa kilpaileva Colton Dixon, voi luoja miten kaunis versio Billy Joelin Piano Manista ! Coltonin tyyli laulaa jäljittelee mielestäni melkoisesti tyyliä jota myös Paramoren kappaleet ovat, eli aika erikoista välillä, mutta omaan musiikkimakuuni nämä sopivat enemmän kuin hyvin.


Näiden fiilistelyjen ja jorinoitten jälkeen onkin hyvää pistää homma pakettiin ja toivotella kaikille oikein hyvää pääsiäistä ja mukavaa pidennettyä viikonloppua !

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !