Sivut

perjantai 13. huhtikuuta 2012

Red is a colour

Nii, punainen on väri, mutta kyllä se merkitsee muutakin, ainakin itselleni. Punaista voi olla koruissa, vaatteissa, asusteissa, mielialoissa, tunteissa ja vaikka missä muussa. Yleensä tilanteet joissa punainen väri voi tulla esiin ovat joko hentoisena pilkahduksena tai räiskyvänä tulenpunaisena räjähdyksenä. Itselleni tuntuu sattuvan tällaisia tilanteita päivittäin, joko silmien edessä tai omassa pääkopassa, yleensä niihin tilanteisiin ovat syynä nämä kolme ihanaa karvapalloa täällä kotona :)

Punainen väri on tänään pääosassa siksi että tein punaisen sävyisen korvakorut, ja mielestäni on tyhmää vaan kirjoittaa että ta-daa teinpä punaiset korvakorut, vaan musta on hauskempaa hieman johdatella lukijaa siihen maailmaan mitä itse koen oman pääni sisällä postausta kirjoittaessa.

Punastukaamme siis kaikki tämän postauksen jälkimainingeissa keinuessamme ja tässä teille kaikille tehtävä ! Jokainen joka lukee tämän miettii nyt jotain punaista, ÄN - YY -  TEE  NYT ! Kuvat alhaalla koruista.

Koruihin käytin tuollaisia kauniita akryylihelmiä joissa on kultaista väriä, sekä ruusukullan värisiä välihelmiä ja tietty jotain pientä vielä, taisipa värinä olla roosankaltainen ihanuus. Enjoy my friends :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että jätit kommentin, tulethan käymään jatkossakin !